`o.n.t.a.h.s.a.p.o`: Dia Buat Lagi

Tuesday, July 25, 2006

Dia Buat Lagi

Dulu punya cerita, klik sini.

Aku masuk jer opis pagi ni, terus aku call Barakath.

Aku : Hallo, Barakath.. sudah dekat kilang ka..?
Barakath : Ya boss, baru mau breakfast la..
Aku : Saya mau tanya ni, itu shirt utk Mardi, semua barang cukup ka..? piping punya kain, butang, semua cukup ka..?
Barakath : Semua cukup boss, sikijap lagi saya potong la boss..!
Aku : Ok, nanti lunch time saya datang sana..
Barakath : Ok boss..

Dengan senang hatinya aku pun buat milo, pastu ambik biskut meri. Perghh.. sedap tuu...

Tiba tiba masuk satu sms.

Sms dari Barakath : bos, itu piping shirt mardi bila mau beli?

Terus hilang selera aku. Kepala aku dah mula nak terasa pening balik.. Argh....






22 Comments:

Blogger MAMARISYIA said...

ko pas kat aku aku blasah jugak mamat ni!!!Apekehal yang bengap sangat ni!!!

Tuesday, July 25, 2006 11:24:00 AM  
Blogger BooK said...

haha.
salah paham ke tak paham ke buat-buat paham ke?
ntah!
aku pun naik pening.

Tuesday, July 25, 2006 11:56:00 AM  
Blogger esis said...

hohohoh sapa salah ni? tak paham aku

Tuesday, July 25, 2006 11:57:00 AM  
Blogger Hot Mama said...

Ala kalau i pun hilang selera takkan milo ngan biskut meri jer kot! Hahhaa

Tuesday, July 25, 2006 12:14:00 PM  
Blogger marlinabaharom said...

DAH MEMBUAT LG SI BARAKATH NIE.. KO ANTO GI KELAS TUSYEN BAHASA LAH...

Tuesday, July 25, 2006 12:42:00 PM  
Blogger blackpurple said...

Cuba kau jotos kepala dia sekali......ha ha..

Tuesday, July 25, 2006 12:56:00 PM  
Blogger Moon® said...

Hahahah... lain kali bila ko cakap dgn dia ko cakap satu persatu jangan laju2... ko antor dia kelas tusyen bahasa eh..

Tuesday, July 25, 2006 1:06:00 PM  
Blogger .:HalogamoRa:. said...

ini barakath ada batu duduk dlm ka?

suka suka mau tanya...hemmm x hairan la kalau lu selalu pening.

BP MAU jaga aaarr OS! MAKAN KENE jaga jgn ikut sedap tekak je...lagi satu exercise la bro!

Tuesday, July 25, 2006 1:18:00 PM  
Blogger rina said...

milo satu gelas, kasi kaw2 punya...

Tuesday, July 25, 2006 1:36:00 PM  
Blogger cuaca said...

OS...ko STAR LIGHT IBAN kan utk aku si mamat bangla tu...

Tuesday, July 25, 2006 2:38:00 PM  
Blogger dugongsenyum said...

ha ha ha

Tuesday, July 25, 2006 3:01:00 PM  
Blogger Mamamanja said...

tgh ngunyah sekut meri gak nih

Tuesday, July 25, 2006 4:16:00 PM  
Blogger Kak Lady said...

Hahaha...hampeh tol...mat bangla ke tu?...kalau ye...patut arrr...!!

Tuesday, July 25, 2006 6:38:00 PM  
Blogger Aku Bukan Bidadari said...

adui ..sian nyer ko..dpt staff bengap.. sabar jerlah....

Tuesday, July 25, 2006 7:12:00 PM  
Blogger Titicaca said...

Boss: itu piping kasi belit itu awak punya leher la!

Wednesday, July 26, 2006 7:47:00 AM  
Blogger ~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

uikss..poninnngggg...ado papo ko...hikhikhikk..

Wednesday, July 26, 2006 9:01:00 AM  
Blogger zino said...

mamat tu pelupa yg kronik.. haha

Wednesday, July 26, 2006 9:16:00 AM  
Blogger kasutVINCCI said...

apa punya lalok itu barakath???

Wednesday, July 26, 2006 9:43:00 AM  
Blogger Nizam Rusli said...

hahahaha!

Wednesday, July 26, 2006 11:47:00 AM  
Blogger Ayu said...

hahahaah lawak la si barakath nih... dia buat lagiiiiiiiiiiii hahahahahahahhaha nasib ko le OS :P

Wednesday, July 26, 2006 12:28:00 PM  
Blogger Sastri said...

biskut meri... lama tak makan biskut meri...

Wednesday, July 26, 2006 11:13:00 PM  
Blogger iejal said...

OS aku ajar kau satu lagu, kalo ko snang2 ko nyanyi depan dia.

Camni lagu dia...

"sakit hati.
bikin sakit hati.
kenapa begini?
hati ku pedih..."

Dia nya lagu, sesuai kalo ko buat ala2 sora amuk... yeah2

Thursday, July 27, 2006 11:55:00 AM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home