`o.n.t.a.h.s.a.p.o`: Sweetheart

Friday, July 14, 2006

Sweetheart



Semalam

* : Assalamualaikum...
# : Waalaikumsalam...
* : Err.. Sweetheart...!!!??
# : Dah, jgn nak menggatal malam2 jumaat ni, I pakai Dior yer, tolong sikit ..!!

* : Erkkk.....!!!











Untuk Yg Terlepas .




25 Comments:

Blogger MAMARISYIA said...

ehhh...pakai Dior lah baguih malam jumaat...keskeskes

Friday, July 14, 2006 12:58:00 PM  
Blogger ~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

ekkellehhhhh

Friday, July 14, 2006 1:00:00 PM  
Blogger zino said...

haha..

godaan tak menjadi ke?

Friday, July 14, 2006 1:06:00 PM  
Blogger rina said...

sapa suh ko nyamar jadi mawi...

Friday, July 14, 2006 1:20:00 PM  
Blogger yus said...

hehehe....kenapa pakai Dior tak leh menggatal ek?? wakaka...

Friday, July 14, 2006 2:24:00 PM  
Blogger cuaca said...

DIOR keeerrr???

*mrasalah tido ngadap dinding smalam...

Friday, July 14, 2006 2:31:00 PM  
Blogger .:HalogamoRa:. said...

adeiiiiii..... OS! ini kisah benar last nite ke? HAHAHAAHAHa WA GELAK besar beb baca N3 NIH.

tang ni xleh nak comment lebih2. nak sambung gelak balik nih haahahahHAHAHAAHAHAHAHA

Friday, July 14, 2006 2:56:00 PM  
Blogger blackpurple said...

Aku tak berapa faham entri ni... Cuba kau elaborate sikit OS..? Kalau dapat bagi gambarajah yang sesuai lagi bagus.... hehehe

Friday, July 14, 2006 3:43:00 PM  
Blogger marlinabaharom said...

errrmm.. ada sambungan tak nie??? OS! ko sambung dulu baru aku komen..oki!

Friday, July 14, 2006 4:23:00 PM  
Blogger Ayu said...

hahahahahahahahaha
kenapa aku terasa hahahahahahahahaha
hampeh ko OS hahahahaha
MB ko tak paham ek.. tu iklan minyak wangi yg ade mawi dgn amani tuhh.. sweetheart tu nama minyak wangi tuh

Friday, July 14, 2006 4:28:00 PM  
Blogger Sherin Almashor said...

Hahahahaha.. Lagi kelas sikit dari minyak wangi Sweetheart tu.. :)

Friday, July 14, 2006 4:31:00 PM  
Blogger Aku Bukan Bidadari said...

hahaahaaaaaaa aku suka entri ko yang ni aku suka aku suka..
tapi aku tak dpt bunuh orang kafir semalam... cuti muahahahaaaaa

**ps sapa otak senget leh tafsir macam benda ngan entri ko yang ni hahahahahahaha

Friday, July 14, 2006 5:15:00 PM  
Blogger Syikin said...

errrkk..ni perbualan sapa ngan sapa ni? aduih..lambet den nak paham..

Friday, July 14, 2006 6:49:00 PM  
Blogger Syikin said...

alamak terlupa..OS suka cerita2 misteri ni kan..cuba masuk blog sorang bro. ni pasal citer hantu kat london, dpt rakam :http://Amri29a.blogspot.com.

saya terjeritlah jugak, sebab terkejut tiba2.

Friday, July 14, 2006 6:55:00 PM  
Blogger Sastri said...

sas tak paham laaaa.... adeh...

Friday, July 14, 2006 7:42:00 PM  
Blogger Titicaca said...

OS, idea malam jumaat tak menjadik yek..huwaaa.....

Saturday, July 15, 2006 8:55:00 AM  
Blogger Lan Rambai said...

ko dah stim dgn dior lagi ker.. har har har

Saturday, July 15, 2006 12:42:00 PM  
Blogger zino said...

berlakon rupanya.. hehe

Saturday, July 15, 2006 4:41:00 PM  
Blogger Hamka said...

Isteri aku baru beli baju tidur...
dia pun test pakai depan anak-anak..
katanya..

pakai baju tidur sangat senang nak bukak, sebab ada org tolong bukakan..

sambil menjeling ke arah aku...

he he he

Saturday, July 15, 2006 10:35:00 PM  
Blogger Lan Rambai said...

typo error.. sila tambah perkataan "tidak" sebelum perkataan "stim" pada komen aku yang terdahulu ya.. hehehe

Sunday, July 16, 2006 10:25:00 AM  
Blogger Kak Lady said...

hahaha...silap teknik plak di malam Jumaat.... :P

Sunday, July 16, 2006 11:06:00 PM  
Blogger BooK said...

ontah:
ha ha. lawak siot iklan ni. iklan malaya makin lawak sekarang.
lagi-lagi yang ada mawi.

Monday, July 17, 2006 9:47:00 AM  
Blogger Moon® said...

Pasal iklan tu nak gelak pun ada... tapi ni lah gimik kan nama pun iklan.

Mestilah Dior lagi harum... harga pun berkali ganda mahalnya.

Monday, July 17, 2006 11:28:00 AM  
Blogger Mamamanja said...

ampeh!

Monday, July 17, 2006 3:40:00 PM  
Blogger fazamania said...

SEDAP ke bau tu...

Tuesday, July 18, 2006 1:06:00 AM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home