`o.n.t.a.h.s.a.p.o`: Monyet Kera

Thursday, July 20, 2006

Monyet Kera

Dulu, dekat kem Jalan Ipoh. Petang petang abah bawak jalan2 ke padang bola. Tengok orang main bola, main hoki. Kadang kadang abah main bola, main hoki.

Besar sikit. Aku pergi ke padang sendiri. Tengok orang main bola, main hoki. Kadang kadang aku main bola, main hoki.

Sekarang, petang petang, aku bawak anak tengok monyet kera di atas bukit Taman TAR. Kadang kadang tengok orang macam kera sedang tengok monyet kera.













18 Comments:

Blogger Aku Bukan Bidadari said...

OS..simpan misai lebat2..

adik ct masih single hahahahaha

Thursday, July 20, 2006 10:18:00 AM  
Blogger marlinabaharom said...

kah..kah... tak der mender lain ker ko nak tengok???

Thursday, July 20, 2006 10:33:00 AM  
Blogger Syikin said...

heeh..tak penat ke tengok kera tu..ke buat exercise biji mata ke kiri ke kanan ke atas ke bawah tengk kera2 tu bergerak sana sini :)

hmm..pasal siti, rasanya org restu dlm sedih..ini baru perasaan kita, lum lagi perasaan parents siti..

Thursday, July 20, 2006 10:58:00 AM  
Blogger rina said...

sungguh puitis entry ko arini...

Thursday, July 20, 2006 11:05:00 AM  
Blogger ~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

org mcm kera tgk monyet kera..cam no tuhh...heheehe...dah monyet kera x mcm org tgk monyet kera...wakaka

Thursday, July 20, 2006 11:22:00 AM  
Blogger ibuVouge said...

tengok aja kera..jgn jadi kera tau

Thursday, July 20, 2006 11:27:00 AM  
Blogger blackpurple said...

Dulu2 kera tengok kera2 lain, sekarang kera tengok OS dan anaknya....

Thursday, July 20, 2006 11:32:00 AM  
Blogger Nizam Rusli said...

hahahaha! siut la ko! siut la ko! lawak! lawak! lawak!

Thursday, July 20, 2006 12:11:00 PM  
Blogger Nizam Rusli said...

hahahaa! aku nak gelak lagi! hahahaha! haahaha! hahahaha! gelak! hahahaha! sakit perut! hahahahaa! tiga bintang lagu ni!

Thursday, July 20, 2006 12:12:00 PM  
Blogger Lan Rambai said...

Waaa.. wa.. Datuk Kkkkk.. ko dah potong jalan kami waaaaaaaaa

Thursday, July 20, 2006 12:22:00 PM  
Blogger neeziee said...

kera namu malaysia

Thursday, July 20, 2006 1:03:00 PM  
Blogger angah said...

ke... monyet kera tu yang tengok ko anak beranak?

Thursday, July 20, 2006 1:44:00 PM  
Blogger ~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

dr kera na mataaaa....yg mpunyai kuasaaaaa....

Thursday, July 20, 2006 3:07:00 PM  
Blogger Moon® said...

Aku pun selalu bawak anak aku gi Taman TAR tak pernah nampak ko pulak ekk.. tapi kalau ko nampak kete & sticker free yang ko kasi tu.. jawabnya aku lah tu.. hahaha

Thursday, July 20, 2006 3:25:00 PM  
Blogger Ayu said...

tgk kera ek? jgn jadi kera udah :)

Thursday, July 20, 2006 4:06:00 PM  
Blogger MAMARISYIA said...

cakap kat anak ko tgk kera boleh jgn jadi macam kera...lagu ni memang best...bangang punya lagu!!!keras perut aku gelak!!

Thursday, July 20, 2006 4:59:00 PM  
Blogger .:HalogamoRa:. said...

lagu tu...suara lu ke? tu backup singer tu bleh tahan x la kelaut sgt tp yg x thn depa gelak seblm wa n geng gelak nih..

Friday, July 21, 2006 11:34:00 AM  
Blogger esis said...

tgk kera takpe. jangan skodeng pasangan orang berperangai kera sudah. hehe

Saturday, July 22, 2006 9:47:00 AM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home