`o.n.t.a.h.s.a.p.o`: Komentar Sosial

Tuesday, July 18, 2006

Komentar Sosial



# :
Tu laaa.. dulu mak kata jangan menyanyi kat dapur, degil. Kan dah dapat suami tua.

* : Diorang memang sepadan lah kan, sama2 enggang, bak kata orang tuuu.. bagai pinang dibelah dua, ehh tak tak... bagai telur asin tersalah belah... ha cam tu la..

@ : Bagus lah tu... kahwin jugak dia, ingatkan tak nak kahwin lansung...

% : Semoga berbahagia hingga ke anak tiri..

& : Raya tahun ni, aku nak ke masjid awal2, nak duduk sebelah Dato tu, mana tau nanti masuk TV muka ni, glamor jugak...!!

$ : Cinta berputik masa konsert kat London nu la..... eh bukan masa tu Dato bawak Datin ker..?


Erkk...!!!









31 Comments:

Blogger ~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

amboiiiiiiiiiii.....macam2..hehehe

Tuesday, July 18, 2006 3:48:00 PM  
Blogger Moon® said...

Bila rahsia sudah terbongkar aku pulak pening baca email yang tak abis2 pasal mereka berdua ni.

Apa pun kita doakan lah asal dorang berdua bahagia hendaknya.

Tuesday, July 18, 2006 3:56:00 PM  
Blogger blackpurple said...

Walaupun rupamu tidak ku kenal, misaimu tetap menjadi pojaan hati ku......

Tuesday, July 18, 2006 4:00:00 PM  
Blogger ~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

hahahahaaa...tang misai yg mgancam ct tuhhh...wakakakaka...apo2 jo lahhhhhhhhh

Tuesday, July 18, 2006 4:16:00 PM  
Blogger Dame RoSse said...

usia belia hingga 40... si dia dah 47, kiranya matang lah. sebab tu gal pilih man bukan boy. cuba ko 40 1/2 hari usia, mesti ko dapat the gal.
sekian terima kasih.

Tuesday, July 18, 2006 4:18:00 PM  
Blogger .:HalogamoRa:. said...

alah...siti lagi. nak makan durian pun x de selera la...

Tuesday, July 18, 2006 4:18:00 PM  
Blogger MAMARISYIA said...

muhahahhahah...ingat ye ontah cupkan tempat untk aku masa raya nanti!!!

Tuesday, July 18, 2006 4:22:00 PM  
Blogger Kak Lady said...

Hehehe...Datuk main mata kat depan...Datin tak nampak....

Tuesday, July 18, 2006 4:45:00 PM  
Blogger esis said...

bayangkan bayangkan bayangkan misai itu

Tuesday, July 18, 2006 4:48:00 PM  
Blogger rina said...

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

Tuesday, July 18, 2006 5:19:00 PM  
Blogger cuaca said...

Semoga berbahagia ke akhir keturunan. *sambil jeling kat PAK ABU yg kira2 bunya hidop nk di gunakan utk konsep pelamin ala2 dalam taman*

Tuesday, July 18, 2006 5:49:00 PM  
Blogger ita... said...

hi..
errr... tapi memang trend gadis2 skrg lebih minat kat lelaki yg lebih tua.... [nyorok cepat2, takut mak marah, ita ckp camnie...]

Tuesday, July 18, 2006 7:00:00 PM  
Blogger Sastri said...

lama dah tak makan telur asin laaa.... nak kena carik laa plak... isk OS nih....

Tuesday, July 18, 2006 7:03:00 PM  
Blogger Sherin Almashor said...

Semoga mereka berbahagia hg ke akhir hayat. Kita baca je la epik cinta mereka..

Tuesday, July 18, 2006 8:51:00 PM  
Blogger neeziee said...

"bang ini baru bang..ini baru..beli la satu"

"asal baru jer kau nak beli..asal baru jer kau nak beli,cuba tengok macam siti tu..yang lama pun ok..." XD

Tuesday, July 18, 2006 9:03:00 PM  
Blogger zino said...

apapun alasan dia orang berdua tu biar le rahsia..

Tuesday, July 18, 2006 9:42:00 PM  
Blogger KAMATO said...

Biar la rahsia dah tak jadi rahsia...

Tuesday, July 18, 2006 11:18:00 PM  
Blogger Izhal said...

no comment hehehehe...

cerita maya karin macamana pula Tuan?

Tuesday, July 18, 2006 11:22:00 PM  
Blogger Lan Rambai said...

Encik O.. Kawan-kawan aku dah mula menggelarkan diri masing2 pakai huruf pangkal nama sendiri. Cuma title datuk je belum dapat lagi sebab anak2 masih sekolah hehehe

-Mr R-

Wednesday, July 19, 2006 12:33:00 AM  
Blogger Led said...

org penah panggil aku LED (lite emitting diod) secara nama penuh....

Wednesday, July 19, 2006 2:08:00 AM  
Blogger akimanikki said...

tua sangat ke dato tu?

Wednesday, July 19, 2006 5:41:00 AM  
Blogger ayu_mkay said...

terbokaknya pintu rahsia depa tlh membuatkan mail box aku penuh.. enpon aku asal bunyik jerk citer deme gak... aku tenseeennnnnn

Wednesday, July 19, 2006 8:45:00 AM  
Blogger Apple Pie said...

sukurlah..

Wednesday, July 19, 2006 9:45:00 AM  
Blogger kasutVINCCI said...

ct ni meruntuhkan rumah tangga org ker? Sedihnya ex wife datuk K.Hmmm

Wednesday, July 19, 2006 9:58:00 AM  
Blogger blackpurple said...

Sudah sudah la tu mengumpat... ha ha ha....

Wednesday, July 19, 2006 10:19:00 AM  
Blogger ibuVouge said...

ko ni kan..dok tambah pahala ct je..

Wednesday, July 19, 2006 2:31:00 PM  
Blogger Hot Mama said...

Hmm dah jodoh dia, terpikir jugak patut ker dia kata dia nak jadi ibu kepada anak dato K. Ibu budak2 tuu dengar sure sedih.. Kata laa ibu tiri

Wednesday, July 19, 2006 3:49:00 PM  
Blogger angah said...

just wait and see... wait and see...wait and see...

p/s : tershashul-shashul pak taruddin nak cakap dia mere.. meres..meress..merestui pilihan siti..

Wednesday, July 19, 2006 5:24:00 PM  
Blogger fazamania said...

orang bujang ramai penganggur , then kalau keje pon gaji kecik jee.. alat mekap dia pon dah lebih 5 ribu sebulan...gaji aku x sampai pon 2 libu..

oh siti....ngape ko wat aku camnih. uhuhuuhu.....iskkk!!ishkk!!

Wednesday, July 19, 2006 6:35:00 PM  
Blogger zino said...

nampaknya masih ramai ygtak puas hati ni hehe

bila dah kurangkan video klip tu baru laju sikit .. kalau tak sangkut je.. hehe

Wednesday, July 19, 2006 10:33:00 PM  
Blogger Junita said...

apsal?kenapa?why?how?and all other soalan cepumas...
biarla siti buat decision sindri. kalau dia silap, let her learn from her own mistake. walaupun mistake mengorbankan dara sindri, takpa, nak wat camno.. .yedok yedok yedok.
apa apa pun, dato K gak yg untung..hm.. nasib badan....

Thursday, July 20, 2006 9:39:00 AM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home