`o.n.t.a.h.s.a.p.o`: Fantasi Fantasia

Thursday, July 20, 2006

Fantasi Fantasia

Fantasi malam ini. Semoga berjaya!!


* : Assalamualaikum...
# : Waalaikum salam...
* : Dah Mandiiii..??
# : Dahh.. baru lepass..!!
* : Lerrr... saper suruh mandi dulu... tak kisah la, le
pas ni you mandi lagi sekali...!!!

Erkk...!!






Fantasia .







18 Comments:

Blogger blackpurple said...

Isk..... Aku tak faham......sungguh.......!!

Thursday, July 20, 2006 5:24:00 PM  
Blogger zino said...

zino pun tak paham hehe

Thursday, July 20, 2006 8:31:00 PM  
Blogger Nizam Rusli said...

saya pun..

Thursday, July 20, 2006 9:30:00 PM  
Blogger KAMATO said...

rasa-rasa aku dah tenguk dialog ni dlm flight baru2 ni, heronya adlin... betul ke?

Thursday, July 20, 2006 11:30:00 PM  
Blogger Lan Rambai said...

ini blog aku bukan bidadari ke?

Friday, July 21, 2006 1:07:00 AM  
Blogger akimanikki said...

mula-mula aku rasa aku faham,
lepas baca komen-komen di atas terus aku jadi tak faham.. hehehe

Friday, July 21, 2006 3:53:00 AM  
Blogger rina said...

hrmmmmmm......

Friday, July 21, 2006 10:58:00 AM  
Blogger Hot Mama said...

Hmm awat isteri ontahsapo suruh mandi skali lagi! Hahaha!!! Just kidding!

Friday, July 21, 2006 11:13:00 AM  
Blogger .:HalogamoRa:. said...

haha....ni apsal issue mandi keluar lak ni? ada competition utk mandi ke?

Friday, July 21, 2006 11:32:00 AM  
Blogger MAMARISYIA said...

sahih org rumah ko tak suka perfume yang macam mawi pakai tu!!!tu yang suruh mandi lagi sekali tu!!

Friday, July 21, 2006 12:23:00 PM  
Blogger ayu_mkay said...

awat lagu tuh OS

Friday, July 21, 2006 1:30:00 PM  
Blogger marlinabaharom said...

amani kena pakai tudung.....

Friday, July 21, 2006 2:18:00 PM  
Blogger Aku Bukan Bidadari said...

ha yang ni pun aku suka heheehheehheehehheehheeeee..
senget senget hehehehe BP ko kena byk belajar ar...

Friday, July 21, 2006 3:51:00 PM  
Blogger ~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

amboiii..mandi manda lakkk...

Friday, July 21, 2006 5:50:00 PM  
Blogger angah said...

untuk aku yang tinggal berjauhan dengan abang sayang aku... fantasi tu tidak relevan... sekian terima kasih

Saturday, July 22, 2006 9:28:00 AM  
Blogger esis said...

huh.. ko melucah yeeeee.

Saturday, July 22, 2006 9:48:00 AM  
Blogger Sastri said...

ha???

Saturday, July 22, 2006 3:43:00 PM  
Anonymous Anonymous said...

Where did you find it? Interesting read » »

Saturday, February 03, 2007 5:26:00 AM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home