`o.n.t.a.h.s.a.p.o`: Trailer Cinta Pertama

Monday, June 19, 2006

Trailer Cinta Pertama

Aku pernah tulis pasal cerita Cinta Pertama - My Girl tak lama dulu. Memang best.

Ni ada sikit trailer utk korang2 yg belum tgk citer ni.




12 Comments:

Blogger blackpurple said...

Oooo...pasal budak2 'kecik' bercinta tu kan.... he he he..

Monday, June 19, 2006 5:05:00 PM  
Blogger yus said...

Tak pernah tgk lagi..tapi mcm best jer..kat mana boleh dapat ek?? Ada dvdnya ker??

Monday, June 19, 2006 9:11:00 PM  
Blogger KAMATO said...

lama dah cita ni...

Monday, June 19, 2006 9:21:00 PM  
Blogger zino said...

cerita dari seberang pak!! hehe

Monday, June 19, 2006 11:01:00 PM  
Blogger ontahsapo said...

BP : yer citer budak2 tu...

yus : dvd tak tahu la..tapi kat speedy dah ada vcd...

kamato : ader la dekat 2 bulan dah tayang...

zino : ni citer asal thailand, dialih bahasa ke indon....

Monday, June 19, 2006 11:18:00 PM  
Blogger akimanikki said...

macam menarik je bila baca keterangan ko tu,
teringin pulak rasa nak tengok

Tuesday, June 20, 2006 3:53:00 AM  
Blogger kasutVINCCI said...

nak komen en3 lepas dulu. Punya la bang*ang mamat tu kan.Ish..kv pun turut rasa geram.

best gak cite ni,hmmm ada jual dlm bentuk cd tak?

Tuesday, June 20, 2006 8:30:00 AM  
Blogger Lan Rambai said...

arghhh tensionnya aku.. trailer ke treler ke apa-apa lah yg berbentuk video kat blog ko ni aku tak pernah dapat tgk isinya.... dok loading tak abis2 jer.

Tuesday, June 20, 2006 10:32:00 AM  
Blogger .:HalogamoRa:. said...

ni cite bebudak zmn 90an ke milennium? rasanya bebudak zaman wa....kecik2 cenggini x pandai lagi bercinta nih. zaman wa paling bosan pun pegi cari buah mangga la abis bosan la tu

Tuesday, June 20, 2006 12:34:00 PM  
Blogger ontahsapo said...

ebigaga : citer yg mengingatkan kita zaman kanak2...

kv : dah kuar vcd ni..try tgk kat speedy...

lan : tak cukup plugins agaknyer pc kau, ataupun bolt yg ade problem...

halo : takder citer pasal cinta pun...tajuk jer..citer pasal budak2...

Tuesday, June 20, 2006 1:36:00 PM  
Blogger Hamka said...

aku akan tengok...insyaAllah

Tuesday, June 20, 2006 3:07:00 PM  
Blogger ontahsapo said...

hamka : semoga bergumbira....

Tuesday, June 20, 2006 3:19:00 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home