`o.n.t.a.h.s.a.p.o`: Silap Mata

Friday, June 30, 2006

Silap Mata

Aku tak tahu. Aku yg silap atau orang yg silap. Korang yg dapat sticker nanti. Cuba sekali pandang. Apa yg korang nampak?

Bukan apa. Semalam dah 2 orang tanya aku.

Satu : Laaaa... Aku ingat university of Ontario....!!! isk isk....

Dua : Mana kau dapat sticker university of Oklahoma ni....???

Macam mana diorang baca ni? Cuma seorang jer yg tanya aku. Mana aku dapat sticker university ontahmano ni. Dan dia setuju bayar dgn harga yg aku tetapkan.



*So hari ni aku pos utk MR, Hamka dan Faza pulak. Yang mana dah dapat tu, kalau dah lekat mana2, sila la ambik gambar dan tayang tayangkan.


Suku Akhir Piala Dunia 2006



Yang teringin nak tgk rupa sticker ni. Klik sini
Yang nak order atau bertanya harga, email aku sini.

Kat Semenanjung Malaysia ni aku jual sekeping RM5, siap kos penghantaran.

Kalau dah masukkan duit dlm akaun aku RHB : 2-14101-00059372 atau Maybank : 112204408275 atau kedua duanya sekali, sila emailkan alamat utk aku poskan.

14 Comments:

Blogger oren said...

daakkk..bukan silap mata..

tapi depa rabun..ekekeke..

Friday, June 30, 2006 12:06:00 PM  
Blogger blackpurple said...

Yang pasti aku berbangga sebab bahasa bangsa aku pun ada kat situ..... he he he....

Friday, June 30, 2006 12:10:00 PM  
Blogger ontahsapo said...

oren : atau diorang saja nak perli aku....

BP : sebenarnya aku tak tahu maksud mbohnangdee tu, heheehe... tu juga masalah aku nak translate nanti...tapi aku tahu dia ada kena mengena dgn sticker aku tu...

Friday, June 30, 2006 12:23:00 PM  
Blogger blackpurple said...

OS, embohnangdee tu maknanya 'entah kat mana'... he he he..

Friday, June 30, 2006 1:04:00 PM  
Blogger ontahsapo said...

BP : kan betul...ader gak kena nyer tu....best best...nanti kalau ada yg bertanya tahu lah aku mneggoreng...!

Friday, June 30, 2006 1:09:00 PM  
Blogger rina said...

ko ada jampi2 kot kot sticker dorang tu.... hehehe. takpun dorang tu buta hurup. muahahaha.

Friday, June 30, 2006 1:35:00 PM  
Blogger zino said...

tak sabar nunggu sticker sampai..

Friday, June 30, 2006 2:25:00 PM  
Blogger dugongsenyum said...

embohnangdee tu bahasa jawa. best aaa stikir ni ada bahasa jiwa bangsa aku jugak ekekeke

Friday, June 30, 2006 4:12:00 PM  
Blogger ontahsapo said...

rina : mungkin mereka lebih kenal tempat orang dr tempat sendiri....

zino : sabar...

dugong : yer yer..aku baru tahu maksud dia....

Friday, June 30, 2006 4:29:00 PM  
Blogger MAMARISYIA said...

cantikkkkkk..cayolah lu brader!!

Friday, June 30, 2006 5:27:00 PM  
Blogger ontahsapo said...

MR : kau punya mungkin next week sampai la tu..pastu jgn lupa eksen dgn yg takder..heheheheh

Friday, June 30, 2006 5:39:00 PM  
Blogger fazamania said...

yeahh!! nanti kalau jumpa satu2 nye sticker kat klang nih.. akulah tuu...

Saturday, July 01, 2006 2:39:00 AM  
Blogger Hamka said...

hari jummat depan aku balik kampung..harap2 mak aku tak tampal kat kedai dia..oh...

terima kasih..!!!

Sunday, July 02, 2006 11:45:00 PM  
Blogger ontahsapo said...

faza : jgn lupa eksen dgn kengkawan kau...

hamka : insyaallah....sama sama...

Monday, July 03, 2006 10:12:00 AM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home