`o.n.t.a.h.s.a.p.o`: Selsema Babi - 32 Kematian

Tuesday, August 11, 2009

Selsema Babi - 32 Kematian

Hari ni dah 32 kematian dicatatkan. Mungkin hujung minggu ni jadi 50... Terbaru aku baca mereka yang berstatus kerabat diraja pun dah ada yang dikuarantin. Sampai bila agaknya, akan terlihat satu langkah drastik diambil oleh kerajaan.

Mungkin batalkan semua perjumpaan atau segala macam bentuk perayaan yang melibatkan ramai orang.

Atau mungkin paling tidak cuba mengefisyen kan lagi sistem pemeriksaan di semua hospital hospital kerajaan. Semoga doa dan harapan setiap rakyat akan menjadi kenyataan.

Aminnnn....





2 Comments:

Blogger NONIE AZIZ said...

aku sekarang ni ketaq kaki tangan pasai tak bleh nak pi shopping complex...

Tuesday, August 11, 2009 1:44:00 PM  
Blogger zino said...

masing masing kena kurantin diri secara sukarela...

Wednesday, August 12, 2009 6:04:00 AM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home