`o.n.t.a.h.s.a.p.o`: Sipadan Short Visit

Monday, May 11, 2009

Sipadan Short Visit

Trip bidan terjun bukit ni memang trip yang melampau lampau tak dirancang. Khamis 24 April tu sebuk kiri kanan call sana sini, last last dapat tiket Air Asia ke Tawau untuk 27 April.

Secara tak lansung, terplan lah trip ni. Dengan takder preparation lansung, terus je pegi.


Abang Komando dan ready. Dapat escort dari team komando, best tu.














Semua gambar tak tersusun, sebab malas. Ni antara yang sempat diupload sebab line streamyx ngeng sket.

Labels: ,

4 Comments:

Blogger .:HalogAmora:. said...

sipadan airnya biru jernih..bestnye brooooo!!

Thursday, May 14, 2009 2:43:00 PM  
Blogger ontahsapo said...

memang best, masalahnya kalau sesaja nak pegi kena book at least 3 bulan sebelum......hot spot tu....

Friday, May 15, 2009 3:18:00 PM  
Blogger 33 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,聊天室,情色,a片,AV女優

Monday, February 01, 2010 5:00:00 PM  
Blogger ruru said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,AV女優,聊天室,情色,性愛

Thursday, February 25, 2010 4:20:00 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home