`o.n.t.a.h.s.a.p.o`: AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G

Thursday, February 26, 2009

AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G





Dah dekat sebulan benda ni keluar dekat Nikon Website dan dekat semua web berkaitan. Tapi harga masih belum tahu. Tak sabar rasanya nak tunggu ni. Hmmmmmmm bila la nak sampai ni?


Ada sesiapa rasa nak hadiahkan aku benda ni. Kecik tapak tangan..............











Labels:

5 Comments:

Blogger zino said...

zino dah survey camera hari tu... rasa tak mampu nak beli jenis SLR ni lagi hehe beli yg harga taput je..

Friday, February 27, 2009 3:12:00 PM  
Blogger ontahsapo said...

Alah zino, ni pun kaput gak harga dia, tapi compact digital camera skrg ni pun dah canggih, ada sampai 12 MPixels, ganas betulllll

Friday, February 27, 2009 3:56:00 PM  
Blogger Sastri said...

wowowo... sapa nak taja sas kamera?

Thursday, March 05, 2009 5:35:00 PM  
Blogger Mak Su said...

amboi, tombol tu jer? fuhh, eden tak mampu kot ... :p

Wednesday, March 11, 2009 12:40:00 PM  
Blogger ontahsapo said...

aduhhhhh ada ke tombol.... kureng betul....

Wednesday, March 11, 2009 12:45:00 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home