`o.n.t.a.h.s.a.p.o`: Harimau Putih Zoo Singapura

Thursday, November 13, 2008

Harimau Putih Zoo Singapura



Aku baru terbaca berita dalam web Bernama. Minggu lepas aku baru jer bawak anak aku masuk Singapore Zoo ni. Memang besar dan luas dan binatang semua sihat sihat la.


Bila kami sampai kat kandang Harimau putih tu, memang cantik la harimau tu. Bersih putih, sihat semuanya. Dia tengah lepak baik punya. Agaknya masa aku snap gambar ni, dia tengah kenyang kut.


Sempat aku suruh orang rumah dengan anak aku posing untuk aku ambik gambar dengan background Harimau tu. Agaknya ni lah salah seekor yang telah baham Nordin tu. Siapa kata Harimau dekat zoo jinak...????







Takziah untuk Keluarga Nordin.







Labels: ,

14 Comments:

Blogger Mr PenyuBiru said...

Takziah untuk Keluarga Nordin juga. aku dapat tahu dari utusan online bahagian terkini.

memang sifat harimau dari azali lagi dah camtu.

Thursday, November 13, 2008 7:47:00 PM  
Blogger Lan Rambai said...

takziah juga dari aku

Friday, November 14, 2008 9:37:00 AM  
Blogger KAMATO said...

Cantik harimau tu kalau boleh close up

Friday, November 14, 2008 5:10:00 PM  
Blogger Mazudi said...

Aku tengok harimau kat zoo dari luar pun memang terasa takutnya, inikan pula nak masuk kandang rimau macam penjaganya tu.

Takziah jugak untuk keluarga beliau.

~mazudi.com~

Friday, November 14, 2008 11:11:00 PM  
Blogger Nunn said...

salam..itulah kejadian tuhan..

Saturday, November 15, 2008 1:43:00 AM  
Blogger LED said...

rimau al bino le tu agak nye.kekurangan pigmen...

Saturday, November 15, 2008 7:37:00 PM  
Blogger Haziq Ikhwan said...

Salam, sebagai salam seorang ahli keluarga arwah Nordin Montong dan pernah tinggal bersamanya... kami sekeluarga tahu, apa yang terjadi, dan apa yang terjadi sebelum, semasa (4 minit video) & selepas kejadian. Harap agar semua pembaca boleh hentikan semua sebarang andaian... haziqikhwan@gmail.com

Monday, November 17, 2008 10:43:00 AM  
Blogger KV said...

rimau tu albino ke tak?

Tuesday, November 18, 2008 11:00:00 AM  
Blogger kingbinjai said...

ya al fatihah

Sunday, November 23, 2008 3:59:00 PM  
Blogger Sastri said...

teringin la nak tengok harimau putih ni... kalau anak dia mesti comel kan?

takziah buat keluarga Nordin...

Friday, December 05, 2008 3:38:00 PM  
Blogger DeeN said...

Sejinak2 harimau zoo
Jinak lagi kucing siam.
Huhu.

Sunday, December 07, 2008 10:39:00 AM  
Blogger zino said...

takziah utk keluarga nordin.. nampak macam jinak je harimau tu.. sekali dia ngap.....

Saturday, December 13, 2008 11:02:00 AM  
Blogger debikdebuk said...

dah mmg jenis maging... jgn la cuba2...

Monday, December 15, 2008 8:10:00 AM  
Blogger aNIe said...

OS...bila pi zoo akak sering seram bila anak2 dekat dengan kandang diorang tu

Friday, December 26, 2008 6:05:00 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home