`o.n.t.a.h.s.a.p.o`: Jalan Jalan Temasek

Tuesday, October 21, 2008

Jalan Jalan Temasek

KL - Changi, Tg Pagar - KL




Kami nak ke singapore bulan depan. Masih kabur nak kemana, sebab trip ni asalnya bukan trip melancong, tapi bila alang dah seluk pekasam, so biarlah busuk ketiak alang. Trip ni akan melencong sikit jadi trip melancong.


Ingat nak bawak Ben-10 boy, pegi night safari, tu pun kalau rasa cam nak tengok beruang malam malam. Kalau tak entah la.


Kami turun sana naik MH, balik dah ambik tiket keretapi, so mungkin akan berlapan jam dari Tangjung Pagar ke KL Sentral. Saja nak try.


Agak agak mana yang best lagi tempat kat singapore ni? Selain orchard road.....?

1 Comments:

Blogger .:HalogAmora:. said...

sentosa island!

itu orchard road paling meriah masa christmas & New Year.

nnt naik keretapi tu siang ka malam? kalau mlm amik y ada katil la...selesa sket.

OS, selamat melancong!

Wednesday, October 22, 2008 5:27:00 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home