`o.n.t.a.h.s.a.p.o`: Jalan Jalan Dungun

Wednesday, December 12, 2007

Jalan Jalan Dungun

Awal bulan hari tu, ada trip ke Dungun. Kerja dan makan makan. Lebih makan dari kerja. Sempat jugak melawat tempat tempat sekitar UiTM Dungun.


UiTM Dungun ni tepi sangat dgn pantai. So angin memang kuat.


Ni Hotel UiTM Dungun, tempat kami lepak 4 hari. Makan best, lepas tu, orang tak ramai.



Ini bangunan lab tempat operasi. Sebelah tu Barang baru sampai, sebuk memunggah.





Proses pemasangan bermula, hari pertama pukul 12 pagi baru habis.


Hari kedua, dah tak byk kerja berat. Tinggal yang senang senang jer.


Tamat hari kedua, nak nampak sikit rupa Lab. Semua barang tu datang dari Germany, sebab tu nampak cantik, hehehhe.


Last day, dah menjadi rupa Lab Electrical yang canggih, equipment jer belum masuk.



Bila time relaks, sempat berjalan ke Teluk Gadung. 500m dari pintu besar UiTM Dungun.


Ombak tengah mengganas.





Angin pun kuat gila.


Tamat sesi jalan jalan makan makan di Dungun.

Labels: , ,

2 Comments:

Blogger muadzlife said...

biar lebih makan.. ...

Wednesday, December 12, 2007 1:37:00 PM  
Blogger Sastri said...

err... gambar sata takde ke bang?

Thursday, December 13, 2007 4:06:00 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home