`o.n.t.a.h.s.a.p.o`: Sayur Yob Sayur ... !!!

Monday, September 10, 2007

Sayur Yob Sayur ... !!!

Niat aku untuk menyaksikan Kedah membolot semua Piala tahun ni tercapai Sabtu lepas. Lebih lebih lagi aku dapat duduk dekat 'grand stand' walaupun tiket aku RM20 jer. Rezeki tuhan nak bagi.

Semuanya berlaku lepas aku sembahyang maghrib kat stadium tu. Aku cari kengkawan yang datang sekali semua hilang. So aku jalan kat grand stand tu, ada brader duk bodek abang yang duk check tiket. So lepas brader tu dapat masuk, aku pun join sekali. Aku ucap terima kasih jer kat brader tiket tu. So aku tengok bola puas kali ni. Alhamdulillah.








Lepas Kedah dapat gol ke3, fan perak semua blah. Yer lah dah takleh nak lawan lagi dah. Kedah memang hebat tahun ni. Datanf dengan semangat 'kejor yob kejor' balik dengan 'sayor yob sayor'. Walaupun pemain semuanya ramai dibawah umur 23, semuanya bertenaga. Ni ada sikit gambar2 yang aku snap masa tengah seronok.










Semoga pasukan pasukan lain akan berusaha lebih lagi musim depan. Jangan marah. Selamat menyambut Ramadhan.










Labels: , , , , ,

7 Comments:

Blogger kingbinjai said...

chelsea! chelsea!

Monday, September 10, 2007 3:04:00 PM  
Blogger zwitterion said...

mmg semangat sungguh..:)

Monday, September 10, 2007 4:46:00 PM  
Blogger iNs@ne [peNguIn], said...

huhu
aku terpaksa redha
kedah mmg hebat

Monday, September 10, 2007 10:38:00 PM  
Blogger Sastri said...

uihhh... semangat hang naaa... ceq dah lama tak p nengok bola kat stadium... last p tahun 90an rasanya dengan ayah dan adik...

Tuesday, September 11, 2007 8:37:00 AM  
Blogger Aku Bukan Bidadari said...

Piala malaysia larr..piala asia larr..piala merdeka larr..piala apa lagi lepas nih? tak suka sungguh!!!!
apa lagi? larik sikit jatuh tergolek larik skit jatuh tergolek..pehtu pengadil tiup wisel.. apa kejadah tu ?

hihihi lepaskan perasaan kat blog OS>.jangan mareee yer.. tahniah KEDAH!! lepas ni dah takder piala kan? orang poser!!

Tuesday, September 11, 2007 1:08:00 PM  
Blogger Kak Lady said...

Hehehe...masuk orang Perak nanti marah diorang tau...

Ramainya hijau kuning dalam stadium tu....Tahniah Kedah...

Tuesday, September 11, 2007 4:03:00 PM  
Blogger bunga rampai said...

Tahniah Kedah menang!

Arsenal! Arsenal! ;)

Salam Ramadhan dari saya. Selamat berpuasa. Semoga dalam hidyahNya sepanjang bulan mulia ini.

Wednesday, September 12, 2007 11:46:00 AM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home