`o.n.t.a.h.s.a.p.o`: Mila United

Sunday, May 20, 2007

Mila United







Man Utd kalah 0-1 kepada Chelsea semalam. FA Cup terlepas. Walaupun memang terasa boring nyer game semalam, aku tunggu jugak sampai dekat nak habis masa tambahan. Bila Drogba score jer, tahu dah aku akan frust malam tadi. Macam macam sumpah seranah keluar dari mulut aku, tapi aku sorang jer yang dengar. Sebab aku sorang sorang layan bola kat atas.



Dibawah, bising dengan sorakan Mila! Mila! Mila!... yer Mila menang dimalam akhir AF yang lebih dengan sambutan selamat untuk Aznil dari yang sepatutnya.



Hmmmm....







Labels: ,

1 Comments:

Blogger Alpha said...

Memang sakit ati aku tengok Drogba score...dah le bola simple....

Sunday, May 20, 2007 12:17:00 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home