`o.n.t.a.h.s.a.p.o`: Hulur

Monday, December 18, 2006

Hulur



Via YM



Aku : Awal kau buzz aku hari ni..! Selalu tak pernah pun.. ada apa..?

K : Ooo.. Hari ni aku awal, bini MC, so cepat lah sampai.. kau tu tetiba online pagi pulak.

Aku : Memang selalu aku online pagi, cuma aku nyuruk.. Boss takder ker, kemain kau chat dgn aku ni...

K : Boss biasa lah, masuk petang sikit. Macam kau tak tahu.

Aku : Bini kau bila due tu? Asik tak sihat jer..!

K : Bulan depan, yer lah, dah la ngandung, ada lelah lak tu..





Lepas 5 minit, K buzz aku lagik...



K : Kau tolong hulur gunting kau kejap, pinjam..! Nak gunting plastik ni...(via YM)



Aku : nah...! (via mulut)



23 Comments:

Blogger ~comei~ said...

huhu
sblh meja pun ym gak ker..

Monday, December 18, 2006 5:53:00 PM  
Blogger kingbinjai said...

ha ha

Monday, December 18, 2006 10:42:00 PM  
Blogger KAMATO said...

ni nak kerja ke nak cating.. he he

Tuesday, December 19, 2006 12:49:00 AM  
Blogger Pa'chik said...

orang 80'an dulu main telipon kan, susah nak nyorok. Teknologi²

Tuesday, December 19, 2006 2:55:00 AM  
Blogger Aku Bukan Bidadari said...

kadang2 teknologi membuatkan orang jadi bengong dan tak logik... hahahaa

Tuesday, December 19, 2006 9:32:00 AM  
Blogger Aku Bukan Bidadari said...

Ps: ko jgn tukar BETA BLOgger kang aku susah nk komen,, huhuhuh

Tuesday, December 19, 2006 9:32:00 AM  
Blogger rina said...

naper aku buzz ko x nyahut plak....

Tuesday, December 19, 2006 10:13:00 AM  
Blogger Mr PenyuBiru said...

haha..sib baik ym tu free.kalu 3G tu free,seme sembang pakai handphone jer.

Tuesday, December 19, 2006 10:53:00 AM  
Blogger zino said...

ni mesti tak ada keje ni.. zino kat opis jangan harap nak YM.. YM nya pun tak boleh nak install. kea blok..

Tuesday, December 19, 2006 1:12:00 PM  
Blogger .:HalogamoRa:. said...

kah kah kah...

YM? kat opis x bleh tp wa pakai meeboo line clear...

Tuesday, December 19, 2006 4:55:00 PM  
Blogger ILynn said...

ahahahahhahhahah
igtkan lain company
sbelah menyebelah ponnnnnn jadik

Tuesday, December 19, 2006 9:59:00 PM  
Blogger BooK said...

ontah:
bese ar tu. aku dengan housemate aku pun jadi je berbincang via YM. siap buat konferens lagi. ha ha.

Wednesday, December 20, 2006 6:50:00 AM  
Blogger semut said...

kau satu opis dengan datuk k?kau memang kelasss.wakaka

Wednesday, December 20, 2006 11:23:00 AM  
Blogger yus said...

mcm jauh benor sampai guna ym...rupanya duduk sebelah jer ker??....hahaha

Wednesday, December 20, 2006 2:29:00 PM  
Blogger tuan tanah said...

lhoh!

:D :D :D

Thursday, December 21, 2006 4:42:00 AM  
Blogger cuaca said...

macam siot!

Thursday, December 21, 2006 8:32:00 AM  
Blogger Kak Lady said...

Hahaha...macam2 lah korang ni....

Thursday, December 21, 2006 11:28:00 AM  
Blogger blackpurple said...

Huh. Depan mata...! Apasal tak suruh despatch antor gunting tu....

Thursday, December 21, 2006 3:13:00 PM  
Anonymous mamarisyia said...

K tu kat sebelah ko ke???..alamak bila nampak meeboo teringat aku tak try register lagi!!halog nanti aku try!!!Ontah...ko register her guna blogger beta..biar Tiara pun kena register sama!!!muahhahahaha

Thursday, December 21, 2006 5:08:00 PM  
Blogger neomesuff said...

Cit!

Good entry!

Sunday, December 24, 2006 2:22:00 AM  
Blogger zino said...

selamat tahun baru..

Sunday, December 24, 2006 10:38:00 PM  
Blogger Dame RoSse said...

muahahahaha...

Tuesday, December 26, 2006 2:19:00 PM  
Blogger 33 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,聊天室,情色,a片,AV女優

Monday, February 01, 2010 5:00:00 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home