`o.n.t.a.h.s.a.p.o`: Live Telecast ...?

Tuesday, November 28, 2006

Live Telecast ...?


Semalam Nicol menjadi Juara Dunia buat kali kedua berturut turut. Tahniah Nicol.

Dan buat kali keduanya berturut turut juga tiada siaran secara lansung yang menayangkan kejayaan ini. Sedih kan...!

Majulah Sukan untuk ....

11 Comments:

Blogger Dame RoSse said...

... tiada penaja lah
agaknye...
oh bukan.
satelit under maintenance.

Tuesday, November 28, 2006 4:44:00 PM  
Blogger Aku Bukan Bidadari said...

susah betul aku nk meng'komen' kat blog ko neh argh!! tensen!! anyway... terima kasih kat ko lah OS..aku tak penah selak sotkabar kat cerita sukan..so baru aku tau nicole menang lagi buat kali kedua..tahniah lah utk beliau dan keluarga beliau..

Tuesday, November 28, 2006 4:54:00 PM  
Blogger tedungS said...

majulah sukan untuk.... najib le sapa lagi. pasal dia nak gak buat rm400j sports centre apanama ntah kat UK tu..

kaya kaya kaya

grrrrrr

Tuesday, November 28, 2006 7:12:00 PM  
Blogger Sherin Almashor said...

hehehe..betul tu OS but at least newspaper ada buat tribute kat Nicole. STAR ada buat today. Tabik la kat Nicole. Malaysia Boleh!!

Tuesday, November 28, 2006 8:26:00 PM  
Blogger zino said...

nicol dah biasa juara.. so agaknya dah tak climax nak buat siaran langsung hehe

Wednesday, November 29, 2006 12:26:00 AM  
Blogger Syikin said...

salam,,

tak de penajalah tu nak taja siaran langsung..

dengar citer MAS nak kurangkan tambang rege masa tahun MELAWAT MALAYSIA nanti..kita tgklah camner plak

Wednesday, November 29, 2006 11:27:00 AM  
Blogger ~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

sukan nk kene maju gak kerr...

Wednesday, November 29, 2006 1:23:00 PM  
Blogger Sastri said...

dianaktirikan ke nicol ke sukan skuasy?

Wednesday, November 29, 2006 2:33:00 PM  
Blogger Titicaca said...

squasy tu hape la sangat..kalau berenang merentas selat inggeris baru power..baru lah buleh bagi datuk..kan? kan? kan?

Wednesday, November 29, 2006 2:41:00 PM  
Blogger MAMARISYIA said...

dewang takut nak buat siaran langsung takut Nicol kalah...

Wednesday, November 29, 2006 2:45:00 PM  
Blogger .:HalogamoRa:. said...

sebab nicol sukan tu bukan badminton, bukan bola sepak, itu HANYA SQUASH. sape presiden kelab squash m'sia. sila jawab OS! bg tau sket. ada org kepentingan tak?

Wednesday, November 29, 2006 4:03:00 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home