`o.n.t.a.h.s.a.p.o`: JeLeSss

Wednesday, September 20, 2006

JeLeSss

Semalam keluar dgn zaref jemput mama dia kat Sentral. Sempat aku bawak dia jenjalan kat dlm Sentral Station tu tengok tengok ramai orang yang sebuk berjalan kehulu kehilir.

Lebih kurang 20 minit aku dengan zaref duk kira LRT yang lalu bersilih ganti. Bibik pun terpegun jugak, asik duk tanya macam2 soalan.

Sampai jer mama zaref, dia macam terkejut tengok mama dia. Yer la sehari semalam tak tengok, tiba tiba keluar dari entah mana. Bila confirm jer tu mama dia, terus tunjuk tunjuk nak mama dia dukung. So lepas lah rindu dia.

Sepanjang perjalanan balik, tak berenggang lansung dgn mama dia. Sampai la ke tidur, dan bangun pagi tadik. Dia nak mama jugak. Aku cuma time mandi dengan nak tepuk sebelum tidur jer.




JelessssSSS................

26 Comments:

Blogger blackpurple said...

Kau 'jeles' pasal apa OS...? Aku tau.....hahaha...

Wednesday, September 20, 2006 5:17:00 PM  
Anonymous munch-munch said...

u also rindu meh? that's y jeles..only one nite je..

Wednesday, September 20, 2006 5:28:00 PM  
Blogger Lan Rambai said...

ko jeles dgn mak nya yg dok peluk zaref atau jeles dgn zaref yg tak lepaskan maknya hahahaha

Wednesday, September 20, 2006 5:33:00 PM  
Anonymous yus said...

haha...tak kan dgn anak sendiri nak jeles OS.....

bagilah can kat dia, kecik lagi tu, rindu benor ngan mama dia.

Wednesday, September 20, 2006 5:48:00 PM  
Blogger ~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

ala..ngan ank pun nk jeles ko...pastu papa diolak la lopehkan windu kek mama dioo....hehehehe

Wednesday, September 20, 2006 5:54:00 PM  
Blogger razlizahazleen said...

OS..burukla jeles kat anak..hahaha

Wednesday, September 20, 2006 7:17:00 PM  
Blogger 13may said...

hehhe....jeles ada makna tuh:P

Wednesday, September 20, 2006 9:47:00 PM  
Anonymous neeziee said...

aku lom kawen.tak paham.hehe.

Wednesday, September 20, 2006 10:41:00 PM  
Blogger Titicaca said...

Ada 2 kemungkinan:
1)ko jeles anak ko tak berenggang dgn bini, x mo dgn ko dah

2) ko jeles kat anak ko sbb ko tak leh nak dekat kat bini ko..

hmmm.. tapi aku rasa aku dapat agak yg mana satu jawapannya...wakakakaka...

Thursday, September 21, 2006 7:52:00 AM  
Blogger marlinabaharom said...

ko jeles kat anak or jeles kat bini???

Thursday, September 21, 2006 7:56:00 AM  
Blogger zizie ali said...

tepuk zarif sampai tidur. lepas tu tepuklah apa yang patut...

Thursday, September 21, 2006 8:36:00 AM  
Blogger Aku Bukan Bidadari said...

heheeh.... OS..
mama dia OS tak tepuk sama ke?

Thursday, September 21, 2006 8:53:00 AM  
Blogger Sherin Almashor said...

hehehehehe... jeles ye OS. Bagi can kat Zaref lepas rindu kat mama dia... :)

Thursday, September 21, 2006 10:16:00 AM  
Blogger akimanikki said...

baru sehari semalalam berenggang
kalau berhari-hari cemana la agaknya

Thursday, September 21, 2006 10:31:00 AM  
Blogger MAMARISYIA said...

jeles kat anak pasai dia tak dapat peluk bini dia...sehari semalam tak dapat jumpa tu...kan dia pernah cerita...

setiap detik denganmu adalah malam pertama...

muahahha lariiiiiiiiiii

Thursday, September 21, 2006 12:20:00 PM  
Blogger Mazudi said...

hehe.. sib baik ada zaref, kalau tak sian pulak kat mama.

Projek baru aku kat sini

Thursday, September 21, 2006 12:51:00 PM  
Blogger .:HalogamoRa:. said...

ape nak buaaaaaaaaatt dah nasib badaaaaaaaaan he he

Thursday, September 21, 2006 2:09:00 PM  
Blogger MaNiQ KaYaNgaN said...

huhuhu..jeles erk.. hanya dia yg tau erti disebalik kejelesan itu.. ahaksss

Thursday, September 21, 2006 2:31:00 PM  
Blogger kingbinjai said...

ala bila zaref dah tido, time ko la plak hahahaha

Thursday, September 21, 2006 3:06:00 PM  
Blogger iejal said...

aku tak paham lah OS, ko jeles kat anak ko ker, atau ko jeles kat isteri ko???

Thursday, September 21, 2006 3:26:00 PM  
Blogger Kak Lady said...

Hahaha...kak lady ni musykil lah sikit...jeleskan zaref asyik ngan mama dia ke...atau jeleskan mama asyik ngan zaref aje..

Ahaks..malu nak ngaku plak...

Thursday, September 21, 2006 3:49:00 PM  
Blogger Syikin said...

salam,

errk..ni jeles sbb tak dpt rapat ngan mamanya ke or sbb zaref tak mo ngan abahnya ;D?

Thursday, September 21, 2006 6:33:00 PM  
Blogger zino said...

OS tu jeles mama layan zaref sampai ke pagi hehe

Thursday, September 21, 2006 7:48:00 PM  
Blogger sinaganaga said...

tanya; bila masa pula kau tepuk-tepuk mama dia?

Thursday, September 21, 2006 9:18:00 PM  
Blogger ayu_mkay said...

weeiiiii ngan anak sendri pun nak jeles ke..? tapi muskil gak.. saper sebenor nyer yg kau jeles kan nih..

Friday, September 22, 2006 8:43:00 AM  
Blogger Mamamanja said...

baru sehari camtu ko dah jeles erk os???

adeii... den nih plak pakwe aasyik ngan qina jerk... laaaaaaaaagi la jeles!

* jeles ngan kedua2nya... :(

Friday, September 22, 2006 5:00:00 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home