`o.n.t.a.h.s.a.p.o`: Amaran

Wednesday, September 13, 2006

Amaran

Hari tu memandu di belakang sebuah teksi. Aku terperasan satu amaran yang tertulis dibahagian but belakang semua teksi kat KL ni. "Awas. Teksi Berhenti"

Mula mula aku tak berapa paham amaran ni. Yer lah semua kenderaan berhenti. Tapi kenapa teksi pulak yang kena ada amaran macam ni kat belakang nya.

Lepas beberapa ketika, baru aku paham. Dan aku rasa amaran tu tak lengkap. Yang lengkapnya sepatutnya "Awas. Teksi Berhenti Ikut Suka Hati."

Ha... baru kena dengan Teksinya.






Hari ini, aku mengambil kesempatan mengucapkan
"Selamat Menyambut Hari Jadi
"
kepada

Isteri tersayang
.
Dengan ucapan : setiap detik denganmu adalah malam pertama....




Erkk....!!!

Teringat masa bersanding dulu... isk isk.....

30 Comments:

Blogger munch-munch said...

u caught me at hello ;-)

Wednesday, September 13, 2006 12:35:00 PM  
Blogger Sherin Almashor said...

Aduh, romantisnye OS. Untung isteri you..Selamat Hari Jadi kepada isteri OS. Apa agaknya hadiah yg OS belikan untuk isteri tercinta? :)

Wednesday, September 13, 2006 12:53:00 PM  
Blogger .:HalogamoRa:. said...

wei kengkawan, mlm ni OS x blh diganggu wokeh!

anyway, kirim salam dgn wife lu. selamat panjang umuq & murah rezeki.

Wednesday, September 13, 2006 12:58:00 PM  
Blogger Ayu said...

Happy Bday to ur wife.. semoga kalian terus bahagia dan bahagia dan bahagia hingga ke syurga nan abadi :)

*ko selalu ckp aku jiwang kan hehehe and kali ni baru aku nampak ko pon jiwang jugak hehehehehe

Wednesday, September 13, 2006 1:24:00 PM  
Blogger Lan Rambai said...

weii. apsal gambar yg kena kerat ko letak sini? Malu-malu pulak diaaaa

Wednesday, September 13, 2006 1:50:00 PM  
Blogger rina said...

selamat harijadi kat wife OS... moga sentiasa gumbira di samping OS...

Wednesday, September 13, 2006 2:02:00 PM  
Anonymous MamaRisyia said...

pehhhh..tiap-tiap malam malam pertam...tabik spring lu brother..kirim salam kat isteri tercinta ko...esok hari jadi aku plak!!!

Wednesday, September 13, 2006 2:26:00 PM  
Blogger 13may said...

selamat harijadi kat wife OS...

Mlm pertama?? nyum..nyum..nyum...:P

Wednesday, September 13, 2006 3:26:00 PM  
Anonymous neeziee said...

uiks..gambo perut jer ni.

sekarang dah tukar.kurang dah tanda amaran tu.di ganti ngan website keje kosong.

Wednesday, September 13, 2006 3:29:00 PM  
Blogger ~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

uwa..mlm pertamo ajo ingat erkkk...eppy besday gak laa...bilo lagik nk tambah org baruuu...pssttt...np gambo x da kaplaa...

Wednesday, September 13, 2006 4:25:00 PM  
Blogger Aku Bukan Bidadari said...

heheheh heppy bday to your wife OS>.woo dia september gak ek.. mesti kuat mcm aku :) jgn lupa 26/9 hari jadi aku lak ..muahahaaa

Wednesday, September 13, 2006 6:31:00 PM  
Blogger yus said...

Selamat Hari Jadi untuk wife OS. Kenapa tunjuk gambar kahwin separuh jer???....hehehe

Thursday, September 14, 2006 12:06:00 AM  
Blogger iejal said...

yelah... kenapa separuh je gambar tu??? kdekut nak tunjuk muka isteri plak... muahahhahaha!

Thursday, September 14, 2006 9:53:00 AM  
Blogger kasutVINCCI said...

tak sangka os ni rupa2 nya romantik jugak! Heheheeh
Slamat ari jadi kat your wife!

Thursday, September 14, 2006 10:32:00 AM  
Blogger me! said...

bagus gak warning sign camtu,nanti aku nak sugest kat ketua flat aku nak suh wat "awas, flat ini berhenti" sebab ari tu ada lori langgar dinding flat yang aku duduk tu

Thursday, September 14, 2006 10:44:00 AM  
Blogger Mamamanja said...

wahhh...

apapun epi besday buat isteri os

Thursday, September 14, 2006 11:21:00 AM  
Blogger blackpurple said...

Happy Anniversary OS...!

Nak tanya, perut kau masih seramping itu ke atau dah ke depan sikit...?

Hehehe

Thursday, September 14, 2006 12:10:00 PM  
Blogger kingbinjai said...

ya! ya! teksi memang begitu!

wah wah os, romantik. apsal gamba pinggang ke bawah? salah tangkap ke?

Thursday, September 14, 2006 1:11:00 PM  
Blogger sinaganaga said...

Ha ha.

Thursday, September 14, 2006 5:09:00 PM  
Blogger Mazudi said...

Keris tu bang. hebat sungguh.

Thursday, September 14, 2006 8:05:00 PM  
Blogger Syikin said...

salam,

OS, baklah tgok gambor isteri. ke takut kena ngorat :D ?

heppi birthday utk isteri ya.moga dia sihat sentiasa utk terus menyayangi OS n anak (n bakal adik2)dan cun sentiasa supaya OS kekal rasa "setiap detik denganmu adalah malam pertama.." :D.

oh..teksi ada yg suka parking sesuka hatinya..

Friday, September 15, 2006 12:46:00 AM  
Blogger ~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

den pun bulan september gak..kuat cam no tu aku bukan bidadari oii

Friday, September 15, 2006 9:11:00 AM  
Blogger Nizam Rusli said...

haha! lawa sungguh bunga itu..

Friday, September 15, 2006 10:45:00 AM  
Blogger zino said...

sapo lah tukang ambik gambar tu.. nak tunjuk keris yo ko? hehe

selamat hari lahir utk isteri OS semuga panjang umur murah rezeki dan di permudah segala urusan..

Friday, September 15, 2006 10:56:00 AM  
Blogger zizie ali said...

aku suka kaler sut pengantin. tapi keris itu. aku rasa. agak pendek.

ps..selamat pengantin baru kepada semua pemandu teksi yang baru kahwin. tulislah dibelakang teksi: "dah kahwin".

Friday, September 15, 2006 11:18:00 AM  
Anonymous razliza said...

Lagi satu nak letak tanda"teksi ini tidak berhenti jika anda ingin guna meter"

OS..malu2 plak nak tunjuk muka isteri tercayang..

Friday, September 15, 2006 12:10:00 PM  
Blogger Dame RoSse said...

muahahah...
jiwangz ko eh. tak kusangka.

Selamat Hari Lahir to Mrs OS!

Friday, September 15, 2006 1:03:00 PM  
Blogger Sastri said...

adeh... gelak besar baca entri OS pasal teksi nih... anyway, Happy Birthday to Missus OS... Semoga berbahagia selalu...

Monday, September 18, 2006 8:24:00 PM  
Blogger BooK said...

kenape gambar tanga je bro?

Monday, September 18, 2006 9:23:00 PM  
Blogger BooK said...

tanga dalam bahasa greek lama bermaksud tangan. harap maklum!

Monday, September 18, 2006 9:23:00 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home