`o.n.t.a.h.s.a.p.o`: Manikam Yg Aku Kenal

Monday, August 21, 2006

Manikam Yg Aku Kenal

Hari ni aku singgah kilang. Ada baju nak kena repair. Jumpa James.

James : Boss, lama tara nampak! honeymoon ka..?
Aku : Yer la honeymoon engkau, aku kena kurantin. Tak boleh keluar, nanti korang semua jangkit. Aku kena chicken pox la.
James : Wa.. patut la.. Ini sudah ok ka boss...?
Aku : Tak tau la, aku dah lemas duduk rumah, kalau kau jangkit nanti nasib la..!

Tiba tiba, ada suara sumbang menyampuk dari hujung meja. Tadi dia sebuk duk potong kain.

Barakath : Boss, apa pasal chicken pox sampai dua minggu? Hari hari chicken pox ka..?
Aku : Hah...?!!!?...

Dalam Hati Aku (@^%%%@***!>>:::%%....)


PS:Hanya Jauhari Yang Kenal Manikam.

15 Comments:

Blogger blackpurple said...

Bersimpul aku baca...

Dalam hati sku pun (@^%%%@***!>>:::%%....)

Monday, August 21, 2006 2:11:00 PM  
Blogger Mazudi said...

Memang Barakath ni ko jumpa dari planet lain eek?

Monday, August 21, 2006 3:13:00 PM  
Blogger Aku Bukan Bidadari said...

ko calit jer chicken pox tu kat dia.. hehehe lwak ar budak tu

siot jer

Monday, August 21, 2006 3:32:00 PM  
Blogger esis said...

cakap kat dia chiken pox ko jenis yang besar2 penumbuk satu. hehe

Monday, August 21, 2006 3:37:00 PM  
Blogger Dame RoSse said...

muahahahahahahaha...
bertambah pahala kau hari ni.

Monday, August 21, 2006 3:40:00 PM  
Blogger Dong said...

haha...bagus ar menikam tue..hihi...tergolak den....

tp OS, ko chicken pox hari2 yer :P

Monday, August 21, 2006 3:46:00 PM  
Blogger Syikin said...

hahahahahahaha..sorilah OS, mmg kalau entri pasal barakath ni menggelikan hati aje.

dia tu mmg lurus bendul betullah, cakap aje apa yg dia terfikir tanpa kira ia salah atau ebtul..sabor ye..

nanti esok2 dia dah tak de, mesti OS rindukan penangan soalan dia ;D

Monday, August 21, 2006 6:58:00 PM  
Blogger debikdebuk said...

"Hanya Johari Mengenal Maniam"...

Monday, August 21, 2006 8:38:00 PM  
Blogger Hamka said...

tak pernah kena setakat ni..
alhamdulillah

Tuesday, August 22, 2006 1:14:00 AM  
Blogger rina said...

ko p peluk dia barang sesaat dua... bg dia rasa kena chicken pox ari2....

p/s tp kena make sure dia tak kena lg ler chicken pox tu.

Tuesday, August 22, 2006 9:42:00 AM  
Blogger Ayu said...

hahahahahahaha aku mmg takleh tahan la kalo entry ko ade pasal si barakath ni hahahaha.. somehow bila ko sebut gi kilang je aku siap ckp dlm hati.. haaa ni apa plak si barakath ni buat plak nih hahahaha

Tuesday, August 22, 2006 10:02:00 AM  
Blogger semut said...

barakaht tuh dari bangla ker pakestan

Tuesday, August 22, 2006 10:49:00 AM  
Blogger Selipar Jepun said...

bertuah betul barakath tu.. chic. pox pun tak tau mende... suruh dia diam buleh dak ?

Tuesday, August 22, 2006 1:34:00 PM  
Blogger ~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

HONEYMOON DIO KATOOO...DLM UMH PUN LEH LOMEHH KOOO

Tuesday, August 22, 2006 1:59:00 PM  
Blogger zwitterion said...

w/pun first time komen kat sini, tapi stickermu telah ku beli..hehe.

Barakath ni memang dari dulu lg mcm tu..hehe

Wednesday, August 23, 2006 8:16:00 AM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home