`o.n.t.a.h.s.a.p.o`: Beware!!

Thursday, August 03, 2006

Beware!!

Malay Mail hari ni.

Lepas ni,
Blogging siang, pandang pandang,
Blogging malam, dengar dengar..

erkkk...!

19 Comments:

Blogger rasputin_red said...

kecohla pak menteri ni..dah xde mende lain nk buat ke.gi la tolong org miskin ke,tampal jalan yg bocor..nk jugak sebok2 pasal blogging nih.normal la kalo org citer pasal bende xbetul.kalo kte borak2 ngan member pun camtu gak kan.xkan nk jahit mulut pulak?aku dahla baru je nk nikmati kebebasan blogging nih..haih..

Thursday, August 03, 2006 2:15:00 PM  
Blogger Aku Bukan Bidadari said...

Depa jeles, pasai depa wat blog tak der sapa nk masuk, sebab blog depa boring kan kan kan..

tah hapa2

depa nk pantau tu, sebenarnya depa bloghopping tapi malu nk ckp sebenarnya hahahahah

Thursday, August 03, 2006 2:19:00 PM  
Blogger ontahsapo said...

Ras: dan sebenarnya pak pak menteri ni tak pernah pun surfing di internet, cuma dgr kata org jer agaknya...

Thursday, August 03, 2006 2:20:00 PM  
Blogger ~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

ermmm...macam2..nk tambahkan org yg x do kojo...elok gakkk tuhh

Thursday, August 03, 2006 2:57:00 PM  
Blogger Mazudi said...

Biarlaa depa nak pantau. Nanti pasni ada la dia gaji orang kerja pemantau blog. Bertambah la sket peluang pekerjaan. Tak pun dia lantik ko jadik pemantau, lagi best.

Thursday, August 03, 2006 4:00:00 PM  
Blogger blackpurple said...

Huh.... Nama jer MSC. Baik ban terus streamyx...

Yang aku perasan, dorang ni tak tau nak guna blog kot.. Selain dari Shahril Samad, tak pernah aku tengok orang2 tu sampaikan mesej dan agenda dorang dalam blog...???

Thursday, August 03, 2006 4:12:00 PM  
Blogger BooK said...

beware of bloggers!

Thursday, August 03, 2006 4:21:00 PM  
Blogger Lan Rambai said...

Aku nak jawatan bloghopper sepenuh masa diwujudkan! Supaya tercapai cita-cita aku sejak kecikkkkk hehehehe

Thursday, August 03, 2006 4:30:00 PM  
Blogger kingbinjai said...

dorang ni kan dah la blaja tak pandai, sesuka hati je. Yang ini terbuktilah malaya bukan negara demokrasi. kita kene bersatu nie!

jom kita sumpah seranah mereka!!

oit, mintak ijin nak add ko tq

Thursday, August 03, 2006 4:49:00 PM  
Blogger ontahsapo said...

binjai : entahla.. diorang ni tahu ker blogging tu haper...?

Thursday, August 03, 2006 5:16:00 PM  
Blogger Nizam Rusli said...

Ssshhhhhhh!!

Thursday, August 03, 2006 8:49:00 PM  
Blogger Sastri said...

hmm... yg mcm ni nak pantau, perkara yg serius tak amik pot plak... ntah hapa2 ntah...

Thursday, August 03, 2006 9:34:00 PM  
Blogger Dame RoSse said...

aku ingat diaorang interview ko lak.

Thursday, August 03, 2006 11:15:00 PM  
Blogger Titicaca said...

kira power gak la bloggers ni..cam power rangers gitu..
Go! Go! Blogger Rangers..muahahahhahaaha...

Friday, August 04, 2006 9:50:00 AM  
Blogger razlizahazleen said...

sebagai penyokong kuat krajaan..aku maluuuuuuu..ntah haper2 ntah kan os kan..kan..org dlm guna duit krajaan smpai habeh,takderlak nak pantau..siot tull laa..

Friday, August 04, 2006 11:08:00 AM  
Blogger zino said...

apasal nak kecoh2 ni.. kalau di larang berblog patut le kecoh.. hanya nak pantau je apa salah nya..

macam polis nak pantau lalulintas.. kalau tak buat salah buat apa gabra.. mat rempet je yg patut takut hehe..

Friday, August 04, 2006 12:13:00 PM  
Blogger rina said...

tak kira aku pun nak pantun gak...

sorok papan tarik papan
buah keranji dalam perahu
suruh makan saya makan
suruh diam diri saya tak mahu

muahahaha....

Friday, August 04, 2006 3:25:00 PM  
Blogger .:HalogamoRa:. said...

eh kita ni dlm negara yg demokrasi kan? abis tu suka ati tok mak wa la nak buat ape pun kat blog wa...

ni la dia sebab nila setitik....

Friday, August 04, 2006 4:02:00 PM  
Blogger fiqroorganisma said...

http://i29.photobucket.com/albums/c287/fiqualizer/blog.jpg

hadiah yang xseberapa tanda sokongan. chayok!

p/s: 1st time komen

Saturday, August 05, 2006 9:59:00 AM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home