`o.n.t.a.h.s.a.p.o`: Aku Suka

Tuesday, June 27, 2006

Aku Suka

Baru tamat Australia Vs Italy. Game yg agak seimbang. Mula2 aku jangka, Italy akan mudah mengatasi. Tapi meleset.

Australia berjaya bertahan sampai ke minit 95. Hinggalah berjaya Totti menjaringkan penalti dan melangkah terus ke Suku akhir.

Walau pun aku rasa game sepatutnya berlansung ke masa tambahan. Tapi dgn tewasnya Australia. Aku suka. Tak tahu kenapa aku benci sangat dgn diorang. Tapi aku suka la diorang tak terus mara.

10 Comments:

Blogger Lan Rambai said...

AKu dah prepare nak tengok extra time dan penalty dah tadik.. hampeh tull.. anti klimaks sebab last minute bebenor Italy dapat penalty tu. Kalau extra time masak jugak italy sebab sure letih giler main 10 orang.

Tuesday, June 27, 2006 2:03:00 AM  
Blogger fazamania said...

sonok korang tgk bola ya ... minggu ni kempunan .. maklum le keje malam

Tuesday, June 27, 2006 2:06:00 AM  
Blogger Aku Bukan Bidadari said...

mmmm...

Tuesday, June 27, 2006 9:08:00 AM  
Blogger .:HalogamoRa:. said...

game mlm td? x tgk. tunggu france....

Tuesday, June 27, 2006 10:12:00 AM  
Blogger marlinabaharom said...

kalah sebab kewell ada gout tu... alaa... ensemnya dia!

Tuesday, June 27, 2006 11:01:00 AM  
Blogger Hot Mama said...

Kita pun tak suka pasukan Australia.
Glad that Italy won the game. Tapi apsal laa satu gol jer. Was hoping that italy should at least gol 2/3 kan!

Malam nie kita nak France menang!

Tuesday, June 27, 2006 11:26:00 AM  
Blogger blackpurple said...

Dua-dua tak berkenan sgt.

Tak sabor nak tengok Jerman - Argentina.... Dua -dua fav. Ditelan mati bapak, diluah mati emak. Hehehe.

Tuesday, June 27, 2006 12:26:00 PM  
Blogger MAMARISYIA said...

aku? aku sokong mana yang menang jer...keskekskes...

Tuesday, June 27, 2006 12:43:00 PM  
Blogger yus said...

Saya pun sama dgn BP. Mesti best tgk German-Argentina.....tapi saya ikut hubbylah...sokong Argentina..hihi.

Tuesday, June 27, 2006 1:36:00 PM  
Blogger Aku Bukan Bidadari said...

beckham lawan bila lagi?

Tuesday, June 27, 2006 4:17:00 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home