`o.n.t.a.h.s.a.p.o`: Lantai T. Pinkie, Sabtu, 6 May 2006

Monday, May 08, 2006

Lantai T. Pinkie, Sabtu, 6 May 2006


Sabtu hari tu, aku sempat layan Lantai T.Pinkie. Teater muzikal arahan Rosminah Tahir ni memang susah sket nak faham jalan ceritanya. Maklum la skrip asalnya tulisan A. Samad Said, so memang bagi aku lebih byk yg tersirat dari yg boleh nampak.



"T. Pinkie, hati berbisik"

8 Comments:

Blogger blackpurple said...

Kagum la sebab anda salah seorang peminat teater yg sejati.....

Si Nasha Aziz sekarang ni kat luar pun karakter dan cara cakap dia dah terbawak2 macam karakter dia dalam teater tu ekk...Menghayati watak kot...

Monday, May 08, 2006 1:12:00 PM  
Anonymous atok said...

bukan ke dulu dah dipentaskan sekali? rasa2nya la.

Monday, May 08, 2006 1:15:00 PM  
Blogger Hot Mama said...

Best tak citer tuu? Bila habis? Kita pun minat teater ni..

Monday, May 08, 2006 2:44:00 PM  
Blogger ontahsapo said...

BP : minat gak teater ni, kekadang best, kekadang boring, tapi aku tak sabar nak tunggu actorlympics ni, ni memang best giler...

nasha dlm t pinkie tak berapa best la, tapi azizah mahzan ok!

Atuk : dulu yg jadik t Pinkie tiara, skrg nasha

HM : Dah habis dah mama, last semalam..malam gala dia...

Monday, May 08, 2006 2:55:00 PM  
Blogger MAMARISYIA said...

ko layan teater ontah...eh...jeans kodroi tu ada lagi?

Monday, May 08, 2006 3:55:00 PM  
Blogger ontahsapo said...

MR : layan jugak la sekali sekala..jeans tu tinggal sehelai jer, sekarang stok semua dekat putrajaya...may be this week sale lagi, stok dah sikit, new stocks maybe hujung bulan ni masuk....

Monday, May 08, 2006 4:07:00 PM  
Anonymous Anonymous said...

Really amazing! Useful information. All the best.
»

Tuesday, May 23, 2006 12:45:00 PM  
Anonymous Anonymous said...

Greets to the webmaster of this wonderful site! Keep up the good work. Thanks.
»

Sunday, May 28, 2006 7:07:00 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home