`o.n.t.a.h.s.a.p.o`: Kebetulan

Wednesday, May 10, 2006

Kebetulan

Semalam masa on the way nak balik rumah, sampai kat tepi tiang lampu isyarat Ampang Point dan De Palma tu aku terperasan satu sign jual rumah. Selamber jer lekat kat situ. Tapi kira ok la tu, sebab setiap yg stop kat tiang tu sure perasan benda ni. Termasuk aku.


Hari ni nak ke opis, lalu satu lagi lampu isyarat dekat dgn opis lepas beli nasi lemak. Aku nampak satu lagi iklan yg lebih kurang sama dan tulisan pun cam sama. Kebetulan.

Lagi satu kebetulan, bila aku snap jer gambar ni, dua kali bas yg lalu blkg sign tu. Dah jadi cam pelik lak.

Agak2 aku boleh dpt sikit share ker sebab kuarkan gambar ni?

10 Comments:

Blogger Mamamanja said...

suh dia bagi 50%... hehehehe

errr... pesal fp x update?

Wednesday, May 10, 2006 3:27:00 PM  
Blogger Hot Mama said...

Memang lately banyak bank lelong rumah.. tapi susah skit bila beli rumah lelong nie coz the previous owner banyak yang refuse to keluar from the house..

Wednesday, May 10, 2006 3:45:00 PM  
Blogger ontahsapo said...

MM : fotpages tu malas la, slow sgt server dia tu...tgk la kalau rajin...

HM : betul la tu, halau jer, bawak penyapu halau....kejar!!

Wednesday, May 10, 2006 4:19:00 PM  
Blogger blackpurple said...

Anda boleh buat freelance jadi real astate agent ni...
hehehe..

Wednesday, May 10, 2006 4:21:00 PM  
Blogger ontahsapo said...

BP : hahahha..ok jugak tu...mcm menarik jer....

Wednesday, May 10, 2006 4:34:00 PM  
Blogger .:HalogamoRa:. said...

ontahsapo, first time drop in, got ur add fm selambakodok's blog.

ni mesti guna camera phone anyway bleh jd agent nih. jgn kata hg rumah je dpt nombor bas pun dapat

anyone...sape naik bas 326?

Wednesday, May 10, 2006 5:38:00 PM  
Blogger ontahsapo said...

Halo..: Welcome!! bukan camera phone, aku memang bawak sony aku mana2 pegi...kalau agent tahu ni ble la share...

Bas 326? entah la..lama aku tak naik bas ni, mau sesat dibuatnya, takpun kena gelak jer sebab tak reti nak bayar...

Wednesday, May 10, 2006 5:45:00 PM  
Blogger Syikin said...

blh jadi ejen hartanah ni:)

Wednesday, May 10, 2006 9:31:00 PM  
Blogger ontahsapo said...

syikin : malas la nak jadi ejen ni...

Thursday, May 11, 2006 11:37:00 AM  
Anonymous Anonymous said...

I love your website. It has a lot of great pictures and is very informative.
»

Tuesday, May 23, 2006 12:40:00 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home