`o.n.t.a.h.s.a.p.o`: Kantoi

Wednesday, May 24, 2006

Kantoi

Benda ni dah lama aku dapat. Ni cerita pasal ke'kantoi'an seorang playboy. Cerita adalah mungkin kisah benar, sebab benda ni direkod dari sebuah stesen radio. Singapore mungkin.

Korang kena dgr sampai habis, baru paham jalan cerita. So bila dah dgr tu, apa pendapat korang?


18 Comments:

Blogger cuaca said...

hm..hm..cuaca pernah dengar sebelum nih i think last year but im not very sure which station. tapi memang mamat tu tekantoi...heheheh RASAIN!!!

Wednesday, May 24, 2006 10:04:00 AM  
Blogger ontahsapo said...

cuaca : silap boleh nak try cover lagik tu..hahhahahahha

Wednesday, May 24, 2006 10:07:00 AM  
Blogger ibuVouge said...

setinggi tinggi tupai melompat!!! sigh!

Wednesday, May 24, 2006 10:14:00 AM  
Blogger ontahsapo said...

IV : sian kan...

Wednesday, May 24, 2006 10:34:00 AM  
Blogger LMj said...

heh... tu lar kalo nak kantoi tu tak perlu pasang spy pun akan kantoi gak....

Wednesday, May 24, 2006 2:09:00 PM  
Blogger .:HalogamoRa:. said...

kwang,kwang,kwang....

geeez...kan bagus kalau ada segment cam ni kat m'sia. mmg kira soap opera hahahaha.

at least kim knows who's greg true love is now. xlah kes tipah tertipu lagiii.

os wa terpaksa pakai head phone tuk nak dgr. xleh pasang speaker nan member sblh terperanjat lak.

Wednesday, May 24, 2006 2:20:00 PM  
Blogger blackpurple said...

sepandai-pandai kodok melompat.....satu hari dilanggar kereta di lebuhraya..!

Wednesday, May 24, 2006 2:41:00 PM  
Blogger .:HalogamoRa:. said...

BP: bleh masuk dlm kamus karam singh walia nih! hahahaha...

Wednesday, May 24, 2006 3:43:00 PM  
Blogger MAMARISYIA said...

ni yang marah ni den tak dapek nak dongar ni....!!

Wednesday, May 24, 2006 4:23:00 PM  
Blogger ontahsapo said...

lmj : kalau dah salah tu kan...akan kantoi gak...

halog : biar la member sebelah dgr sekali, dia ingat radio jer...

BP : power peribahasa kau ni...lebuhraya lak tu...selalu kat lebuh raya katak jer...

MM : apsal lak takleh dgr ni..? isk...

Wednesday, May 24, 2006 4:31:00 PM  
Blogger esis said...

hahahahahhahahhahahhahaha

dah kawen ada hati nak bergilrfriend.

kantoi.
just kidding??? hahahahaa

Wednesday, May 24, 2006 5:10:00 PM  
Blogger Moon® said...

Confident aje si greg jawab dengan ceria, lepas tu ha ko terketar2 nak jawab kat kim.. padan muka. Biasalah lelaki kan tak cukup satu...opsss..

Nasib cindy tak dengar kalau tak lagi haru biru.

Wednesday, May 24, 2006 5:12:00 PM  
Blogger ontahsapo said...

esis : just kidding tu...hampeh mamat tu...

moon : bukan lelaki tak cukup satu, perempuan tu kena check betul2 dulu....hehehhehehe

Wednesday, May 24, 2006 5:22:00 PM  
Blogger Syikin said...

alamak..putus putusla dengar dia cakap, tak paham buah butir sebab melompat2 jadinya.

Thursday, May 25, 2006 8:22:00 AM  
Blogger Syikin said...

ok dpt dengar jugak wlw putus2..wah pandai deejay ni perangkap si greg the playboy..tp pandai pulak greg kata dia just kiddng. penipu besor!!!sian kat pompuan tu.

moral of the story, para perempuan jgn mudah terpedaya ngna sebarang pemberian lelaki yg baru dikenali...

Thursday, May 25, 2006 8:26:00 AM  
Blogger ontahsapo said...

syikin : apsal lak putus ni...? isk..uprade pc tu...

Friday, May 26, 2006 9:03:00 AM  
Blogger iejal said...

hahahaha padan muka lelaki tuh~ dah kantol nak maki orang plak. B'untung la pompuan tu, t'selamat dari trus ditipu deq jantan poyo tu. Kesian cindy, boleh dgr dr nada sora dia... kasih dia kat jantan poyo tu ikhlas. Tapi prangai jantan poyo tu plak yg cam S**l.

Sunday, May 28, 2006 5:09:00 PM  
Blogger ontahsapo said...

iejal : poyos....dier kantoi semua org tahu...

Monday, May 29, 2006 4:32:00 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home