`o.n.t.a.h.s.a.p.o`: Dell

Tuesday, May 09, 2006

Dell

Hari ni blogspot slow jer, tak tahu kenaper, nak mem'blog pun beberapa kali tergendala.

Aku nak ambik kesempatan menjual beberapa aksesori Dell yg terlebih ada dlm stok aku. Sesiapa yg berminat nak beli tu letak2 la harga ikut korang rasa nak beli, jangan la murah sesangat, terlepas modal aku cukup la.

Kalau yg dekat tu dtg la nak beli atau nak tgk brg. Kalau yg jauh tu ni jer gambar aku boleh tunjuk.
Ni semua stok baru dan masih belum di pakai lagi. Semuanya brand Dell.

1. 4 unit Speaker Dell (seperti gambar)
2. 4 unit Keyboard Dell ( seperti gambar jugak) USB
3. 4 unit Mouse Dell, roller ball bukan optical (seperti gambar) USB

So kalau berminat tu sila2 la letak harga, kalau rasa ok aku tolak jer. Kalau nak beli pakej sekali semua pun ok. Kalau nak satu2 pun ok.

15 Comments:

Blogger blackpurple said...

Ehh...kat Tmn Melawati ni tak ada masalah pun dgn blogspot...macam ok jer...

Laaa... Yang nak menjual la kena letak harga.. hehehe

Tuesday, May 09, 2006 4:15:00 PM  
Blogger ontahsapo said...

BP : Kat Pandan ni giler slow streamyxnyer...entah la apahal, kat rumah aku ok jer...

Aku tak tahu nak letak harga la, sebab benda ni tak ramai org nak, so kalau harga yg diletak tu ok aku jual jer...

Tuesday, May 09, 2006 4:24:00 PM  
Blogger Aku Bukan Bidadari said...

kat Petaling Jaya SElangor ok jer nih.. blogspot laju gilerrrrrr (eksen tuhhh)

Tuesday, May 09, 2006 4:50:00 PM  
Blogger ontahsapo said...

tiara : rasanya streamyx la ni, memang hancussss

Tuesday, May 09, 2006 5:41:00 PM  
Blogger Syikin said...

hmm saya ingat saya sorang jer alami masalah blogspot ni..petang smlm mmg slow banget..tak semangat jdnya nak melawat blog kengkawan

Wednesday, May 10, 2006 8:40:00 AM  
Blogger ontahsapo said...

Syikin : hari ni ok sket dah, tak tau la tgh or ptg nanti...

Wednesday, May 10, 2006 9:36:00 AM  
Blogger Aku Bukan Bidadari said...

hari ni pun laju...
(icon jelir lidah kat OS and shikin)

Wednesday, May 10, 2006 9:44:00 AM  
Blogger ontahsapo said...

Tiara : aku dah jumpa masalah slow semalam, hahahhaha...sendiri yg buat...so tak boleh marah saper2 la....

Wednesday, May 10, 2006 10:18:00 AM  
Blogger Moon® said...

OS,
Speaker bape nak jual? kalau ko suh aku letak harga RM 10 boleh.. wakakkaka

Wednesday, May 10, 2006 11:20:00 AM  
Blogger ontahsapo said...

Moon : aku cadang nak tolak pakej semua tu 3 brg, speaker + keyboard + mouse =RM60, ok tak? kalau speaker tu entah la...biasa berapa ha?

Wednesday, May 10, 2006 11:43:00 AM  
Blogger Hot Mama said...

Aal budget lari.. kena beli brg baby dulu..Hahahah!!!

Wednesday, May 10, 2006 12:44:00 PM  
Blogger ontahsapo said...

HM : beli jgn tak beli...nanti kalau takder saper beli gua kasi hadiah baby jer la mouse tu....ok ker?

Wednesday, May 10, 2006 12:54:00 PM  
Blogger Moon® said...

Aku nak speaker je, mouse & keyboard dah ada. Ko habak mai yee bape, akan ku fikirkan.

Wednesday, May 10, 2006 1:58:00 PM  
Blogger ontahsapo said...

Moon : ko up skit lagi harga tu, kira kautim la...ko kat ner? dekat ker jauh?

Wednesday, May 10, 2006 2:33:00 PM  
Anonymous Anonymous said...

This site is one of the best I have ever seen, wish I had one like this.
»

Tuesday, May 23, 2006 12:41:00 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home