`o.n.t.a.h.s.a.p.o`: Dah Nak Demam

Thursday, May 18, 2006

Dah Nak Demam

Sabtu lepas. Malamnya aku agak boring. Semuanya sebab EPL dah tamat musim. Pagi tadi baru jer Barcelona kejutkan Henry dgn kemenangan 2-1 dalam final Liga Juara2.

Dan aku teringat. Tahun2 lepas, bila EPL dah di penghujung musim. Akan disambung dgn demam lain. Akademi Fantasia. Dan mesti ada antara korang dah terasa nak demam.

Aku. Aku takkan sms sesapa. Tapi 'tetap mengkritik' dari sofa rumah setiap malam konsert.

22 Comments:

Blogger .:HalogamoRa:. said...

cissss! cepat update nampakss...

demam?...belum lagi, too early beb

dah tukar skin..ok gak

gambar baby mcm pernah nampak tp dimana ya

Thursday, May 18, 2006 3:23:00 PM  
Blogger blackpurple said...

Aku tengok avatar ko tu teringat cerita 50an...hehehe..

Tahun ni soccermania sepanjang tahun..tak ada break langsung kan...Sementara tunggu World Cup boleh la layan league kat msia ni dulu...hehehe

Thursday, May 18, 2006 3:41:00 PM  
Blogger ontahsapo said...

Halog : demam mungkin belum tapi plan hari sabtu semua kensel dah kan...?

BP : lepas ni FA Cup Msia, pastu myteam, pastu Super league, pastu World Cup, pastu start balik EPL..yes yes!!!

Thursday, May 18, 2006 3:48:00 PM  
Blogger .:HalogamoRa:. said...

heh,heh,heh...

Thursday, May 18, 2006 3:54:00 PM  
Blogger Moon® said...

Tak yah buang duit ler nak vote, aku pelik nape separuh orang boleh jadi fanatik sangat & sanggup berabis untuk vote idola mereka.

Thursday, May 18, 2006 3:57:00 PM  
Blogger ontahsapo said...

halog : sabtu ni tak kuar diner ker..?

moon : itu satu kepelikan yg ramai orang suka...

Thursday, May 18, 2006 4:02:00 PM  
Blogger kasutVINCCI said...

owh..demam piala dunia belum lagi terasa ek. Ni baru demam AF4. Kv pun bukan peng 'sms', cuma kritik dr atas sofa depan tv sajork.;)

Thursday, May 18, 2006 4:12:00 PM  
Blogger ontahsapo said...

KV : semoga segala kritikan tu diterima sesiapa yg mendengar...

Thursday, May 18, 2006 4:15:00 PM  
Blogger a.l.a.n.g said...

AF5 (kalo ader lagi), nko ajerlah gantikan Adlin Aman Ramli. Aku riso jer terkena jangkitan virus demam macam sessi lepas.

Thursday, May 18, 2006 4:27:00 PM  
Blogger ontahsapo said...

alang : aku cuma berani kritik di blkg tabir jer...didepan masih malu malu....

Thursday, May 18, 2006 4:31:00 PM  
Blogger cuaca said...

Cuaca pun takkan sms sesapa. Tapi 'tetap jua mengkritik' dari sofa rumah setiap malam konsert.

Friday, May 19, 2006 8:56:00 AM  
Blogger esis said...

demam. makan penadol dah ok. jangan yang merah tau

Friday, May 19, 2006 9:37:00 AM  
Blogger dugongsenyum said...

nak buku jiwa kacau 1. email vicenata2000@yahoo.com

Friday, May 19, 2006 9:46:00 AM  
Blogger Aku Bukan Bidadari said...

Perhatian..kepada korang yg minat bola.. naper dipanggil PIALA DUNIA..sedangkan rasnya yg main bola tu semua orang putih???

M'sia tak masuk
S'pore x masuk
china x masuk

naper piala dunia? bukan piala orang putih?

Friday, May 19, 2006 9:55:00 AM  
Blogger .:HalogamoRa:. said...

eh mana tau nih?(...ala ala felix af3)

I've to bring my aunty fm Germany out 2morrow for shooping n also to dinner...hope i wont miss the show eh

Friday, May 19, 2006 10:30:00 AM  
Blogger ontahsapo said...

cuaca : semua akan mula menjadi pengkritik tetap setiap sabtu....

esis : panadol merah tu bukan utk.....ker?

dugong : ok thanks..kejap lagi aku email...

tiara : org kulit itam pun ada...apsal nak panggil piala org putih?

halog : girls day out!! sure miss la tu.....

Friday, May 19, 2006 11:27:00 AM  
Blogger MAMARISYIA said...

aku pun tak koser nak vote ni...dari aku anto sms vote baik aku main sms ngan mak aku!!

Friday, May 19, 2006 12:39:00 PM  
Blogger Hot Mama said...

AF nie showing besok malam ehh.. Alamak kita kat Cherating laaa..

Friday, May 19, 2006 1:38:00 PM  
Blogger ontahsapo said...

MR : simpan jer sms tu, saper menang nanti pun bukan dia kongsi hadiah dgn kiter...

HM : cherating? pre delivery nyer outing lagi ker? best ni..kirim nasik dagang sebungkus!!

Friday, May 19, 2006 2:33:00 PM  
Blogger Syikin said...

la..sini pun citer bola sikit gak...

hehe...ada kawan saya buat master, suami dia janji kalau siap cepat mini tesis dpt astro.jd, dia dpt siapkan tesis, suaminya belikan astro. tp, masa demam AF, suami dia warning, kalau dia tau kawan saya undi AF, maka ditarik balik astro..hehee..macam2kan.

Friday, May 19, 2006 6:29:00 PM  
Blogger Lan Rambai said...

Aku takkan sms dan jugak tak minat tengok AF. Belia Benci AF

Monday, May 22, 2006 10:09:00 AM  
Blogger ontahsapo said...

syikin : ada jugak suami mcm tu ek..? sian kawan tu...

lan rambai : masing2 punya citarasa...

Monday, May 22, 2006 3:14:00 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home