`o.n.t.a.h.s.a.p.o`: Kami

Friday, April 07, 2006

Kami

Membaca entry mamarisya, aku teringat kisah Kami. Aku dgn Isteri tersayang. Aku tak ingat plak date mula kami kawan. Aku tak ingat jugak kat mana kami mula jumpa.
Tapi aku ingat, 8 tahun kami kawan (bercinta la konon) 6 bulan kami bertunang, dan dah 2 tahun lebih kami berumahtangga dan dah ada seorang Hang Tuah kurniaanNya.
Alhamdulillah bahagia sampai sekarang. Amiiinnnnnnnnnnnnnnn

10 Comments:

Anonymous gitartong said...

amin.. semoga aman.. apsal gambonye sekerat? hahahaha

Friday, April 07, 2006 6:48:00 PM  
Blogger blackpurple said...

bila nak dapat tun fatimah pulak.....? hehehe

Friday, April 07, 2006 10:27:00 PM  
Anonymous atok said...

8 tahun? wooo... baguih2. hang tuah dah ado... hang jebat, hang lekir, hang lekiu, hang kasturi, tun fatimah, tun teja, puteri gunung ledang, hang li po. ermm... bnyk tuh. bole ke?

Saturday, April 08, 2006 12:14:00 PM  
Blogger Hamka said...

amin........

alhamdulillah

Saturday, April 08, 2006 5:14:00 PM  
Blogger BooK said...

oit
psal gambar separuh je
part ape kau nak tunjuk sebenarnye ni?

Sunday, April 09, 2006 4:57:00 PM  
Blogger ontahsapo said...

gitarting : tq, gambor tu konon merahsiakan identiti mangsa la...

bp : tun fatimah entah la bila nak dapat, tapi cadangan tu ada la..

atok : sama seperti jawapan diatas..

hamka : tq

book : sebenarnya nak tunjuk gambar keris tu...dgn sarung dia sekali...

Monday, April 10, 2006 9:42:00 AM  
Blogger Moon® said...

Ler awat gambar separuh.. tunjuk lah muka kot2 kenal ke.. hehehe

Alhamdulillah, itulah dia kalau dah jodoh tak ke mana.

Monday, April 10, 2006 10:39:00 AM  
Blogger Aku Bukan Bidadari said...

waaaa..suka warna biru.. ekekee apsal skerat jer letak ar gmbar prince n princess sekali..ada berani??

Monday, April 10, 2006 10:40:00 AM  
Blogger MAMARISYIA said...

hooooiiiitttt...mano aci...gamba sepatuh yo...kat sesuai gitew!!

Monday, April 10, 2006 11:24:00 AM  
Blogger ontahsapo said...

moon, tiara & mamarisya : gambar tu bagi mengelakkan identiti mangsa dikenali, biru ker, entah tak berapa ingat dah....

Monday, April 10, 2006 12:37:00 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home