`o.n.t.a.h.s.a.p.o`: Bandung 1

Thursday, April 20, 2006

Bandung 1




































Antara gambar yg sempat diambil. Antara brand yg terlibat, Osh Kosh, Nike, Adidas, Gap, Baby Gap, Guess, TKS, Cherokee, Gymboree, Kitikat, Mossimo, Quiksilver, Polo, Ralph Lauren, Old Navy, Next, Tommy Hilfiger dan lain2 yg tak ingat!

19 Comments:

Blogger Moon® said...

Murah bangat ke? Berbaloi tak pegi?

Thursday, April 20, 2006 1:08:00 PM  
Blogger ontahsapo said...

susah nak cakap, tapi masuk ni dah 2 kali aku pergi...kali ni siap beli utk berniaga lak tu...

Thursday, April 20, 2006 1:29:00 PM  
Blogger Aku Bukan Bidadari said...

amboii...bestnya soping..souvenier ada beli tak? eh dah balik ke?cepatnyaaaa

Thursday, April 20, 2006 1:45:00 PM  
Blogger Moon® said...

OS,
Ni kiranya pareto punya brand ke? hehehe... lawa gak baju untuk bebudak aku suka yang warna pink tu.. kalau ada extra habak mai ye

Thursday, April 20, 2006 2:41:00 PM  
Blogger a.l.a.n.g said...

Om, berapa ribu rupiah baju tu om?

Thursday, April 20, 2006 2:42:00 PM  
Blogger ontahsapo said...

tiara : shopping utk berniaga la..

moon : ni semua baju bukan bundle, dan semuanya originally made in bandung..

alang : dah sampai sini harganya dlm RM...

Thursday, April 20, 2006 2:45:00 PM  
Blogger Moon® said...

Kalau ko ada gaun yang extra warna pink tu aku nak.. mesti anak aku suka .. RM bape? eh tu untuk bape tahun ek, anak dara aku 5 tahun tapi petite.

Thursday, April 20, 2006 2:58:00 PM  
Blogger ontahsapo said...

moon : tu semua stok yg belum dijual, semua masih segar, aku sempat ambik gambar beberapa jer, malam ni baru nak letak harga..baju girls yg paling byk...dtg la next week, we all buat sale...

Thursday, April 20, 2006 3:11:00 PM  
Blogger MAMARISYIA said...

adusssss....cantik bangat dehhh...masalahnya aku menghadapi masalah besar utk ke KL..pasti sesat barat...Ko tak leh ker turun Shah Alam ker..jln klang lama ker...

Thursday, April 20, 2006 4:58:00 PM  
Blogger ontahsapo said...

MR : boleh, tapi lepas sale ni la, sebab dah set date, dan mereka2 akan turun sini.. so lepas ni baru bleh bawak pegi mana2..

Thursday, April 20, 2006 5:17:00 PM  
Blogger Moon® said...

Mana tempat ko nak buat sale ni Ontah, citer skit? kul bape start? ko reserve baju pink tu boleh? hehehehe

Thursday, April 20, 2006 6:00:00 PM  
Blogger ontahsapo said...

moon : cadangnya nak buat dekat gurney height, keramat tu, tapi next week, sebab dah hujung bulan kan....

Thursday, April 20, 2006 6:10:00 PM  
Anonymous gitartong said...

mula2 saya pelik, pasal apa gambar baju ni?? rupa2nya iklan daa..

Thursday, April 20, 2006 7:29:00 PM  
Blogger blackpurple said...

Bila start bukak kedai ni......?
hehehe

Friday, April 21, 2006 10:56:00 AM  
Blogger semut said...

banyaknyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Friday, April 21, 2006 11:10:00 AM  
Blogger ontahsapo said...

GT : biasa la...sekali sekala...

BP : kedai next week start, 1st come 1st served...

Semut : tu baru sikit tu semut, ada lagi banyakkkkk....

Friday, April 21, 2006 12:31:00 PM  
Blogger kasutVINCCI said...

bestnyer...mesti murahkan kat sana. Jgn ambik untung byk la OS.Hik hik hik hik

Monday, April 24, 2006 12:07:00 PM  
Blogger kasutVINCCI said...

This comment has been removed by a blog administrator.

Monday, April 24, 2006 12:07:00 PM  
Blogger ontahsapo said...

kv : takder la untung berlipat ganda, sekadar mencari client permulaan jer ni, paling murah RM29, paling tinggi RM69, paling byk RM39...so jgn lupa dtg...

Monday, April 24, 2006 1:22:00 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home