`o.n.t.a.h.s.a.p.o`: Showcase Biobisnes Mardi 2005

Friday, March 03, 2006

Showcase Biobisnes Mardi 2005

Belon showcase ni memang nampak cun dari jauh. Sebab warna yg memang terang dan masyuk. Nak menaikkan belon ni susah jugak, sebab berat.

Ni pentas perasmian yg dikhaskan untuk para VIP, dan kami nak pasang back drop kat sini. Tinggi lebih kurang 10 kaki.

Mula mula pasang memang susah sikit. Sebab nak ejas kasik sama kiri kanan, benda besar mcm ni, kalau tak sama nanti, boleh nampak sangat. Kekemasan binaan papan belakang tu pun mempengaruhi pemasangan back drop kami ni. Nak nak pulak ada mandur yg tak berapa tinggi tu.


Bila dah start separuh jalan, kerja jadik mudah la sikit. Lagi mudah tanpa gangguan Krix.

Kat hujung ni payah sikit, sebab nak dapatkan ketegangan yg baik, kalau tak nanti jatuh lak tgh tgh Pak Lah berucap.

Siap bahagian tengah. Sekarang tinggal ejas sikit sikit jer.

Bahagian bunag tepi pasang asing. Sebab pentas bengkok. Entah saper yg design pentas ni pun taktau la.

Ni kerja sambilan yg dapat utk majlis showcase ni.

ni pun satu lagi kerja sambilan.


0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home