`o.n.t.a.h.s.a.p.o`: Isnin

Monday, March 06, 2006

Isnin

Pagi isnin tadi, mula dgn sedikit kelembapan. Dah setel kasik zaref mandi, mak dia bawak turun, aku masih bengong lagik.

Bukan ESPN, tgk result Tiger Woods menang Ford Championship dgn '20 under'. Memang dari day one dia lead, so dah agak dia akan menang la.

Pastu tgk plak result EPL. Man City menang, Spur pun menang. Hari sebelumnya tu, Chelsea menang jugak dgn sedikit kontroversi kad merah Arjen Robben. Arsenal nasib baik jer menang. LiverFool pulak seri 0-0 kat Anfield.

Yang paling best pagi esok, Man Utd akan belasah Wigan lagi sekali, sebab tak berapa puas dgn kemenangan Carling Cup hari tu. Kemungkinan pagi esok nistelrooy turun, so agak2 dalam 8-0 la kut.

Yang tak kurang best, pagi tadik tgk email, team kodoks dapat no 3 dlm bowling tourney kat ampang point. So tahniah la kepada sesiapa yg mewakili tu.

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home