`o.n.t.a.h.s.a.p.o`: Gelak tak hingat tengok actorlympics

Monday, February 27, 2006

Gelak tak hingat tengok actorlympics


Sabtu 25 Feb 2006, my wife dah booked tiket for actorlympics dekat actors studio bsc. So kami tak tau apa yg akan kami tgk, apa yg kami tahu, benda ni sedikit sebanyak lebih kurang sama dgn siri 'who's line is it anyway' yg drew carrey host tu.
So sampai kat sana, memang dah ramai yg tunggu nak masuk.
Masuk jer, ruang memang tak besar sangat, sebab tempat tu pun asalnya, panggung GSC, so ok lah, adalah dalam 100 penonton.
Mula jer, lagu Asmaradana keluar, dan semua pelakon malam tu keluar dgn pakaian ala ala Jepun, memang riuh terus studio tu. Lepas jer semua tanggal kan kimono tu, lagi lah riuh....mau taknyer...semua berkemban....!!
Mula lah perjalanan actorlympics malam tu dgn Jit Murad yg masih blur, tapi best. So memang best, show ni, lain dari yg lain. Afdlin tampil dgn muka2 baru, yg lain dari Buli, Buli Balik atau pun Baik Punya Cilok. So satu kelainan.
Habis semuanya, memang terasa satu kepuasan yg di tahap maksima, selepas penat lelah seminggu di opis, malam tu kami gelak sampai tak hingat...
So lepas tak berjaya nak dapatkan tiket PGLM, actorlympics dah cukup mengembalikan semangat....

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home