`o.n.t.a.h.s.a.p.o`: Seruan Kelah Kenyir

Wednesday, January 25, 2006

Seruan Kelah Kenyir

Ujang kembali aktif dgn xpdc memancing kelah di Kenyir. Memang best. Kenyir memang tak dapat ditandingi mana2 tempat lain. Selain air terjun yg cantik, kelah yg melawan memang satu satunya panggilan utk setiap pemancing turun kembali ke sana.

Kini, pakej ke kenyir bersama guru kelah ni, dibuka kembali. Memang ini akan menjanjikan pengalaman yg tak dapat dilupakan. Ujang memang master dgn selok belok kenyir. Semua lubuk dah dia sampai. Semua Kelah dgn Sebarau dah kenal dia, Toman apa lagi... Last trip kami memang best, dapat rasa main Kelah, Sebarau, Toman, Baung, Jalur Gemilang, Belida dan yg memang takleh lepas, Lampam.


Bulan 2 ni, at least 2 trip akan masuk sana, so jgn segan2 nak contact the derhaka student

2 Comments:

Blogger The_Derhaka_Student said...

tima kasih la weiiii tolong mempromote pakej memancing kawan nih hihihiihi.hidupppp ontahsapo.

Monday, April 24, 2006 10:11:00 AM  
Blogger ontahsapo said...

jgn kan promo, tolong join pun boleh, tapi masih mencari keadaan yg sesuai...dah geram nak layan kelah ni...

Monday, April 24, 2006 12:00:00 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home