`o.n.t.a.h.s.a.p.o`: Saman

Monday, September 19, 2005

Saman

Hari ni, gg check saman online dier kat rileks.com, aku pun suka hati nak check jugak...nah ambik....8 saman...termasuk 2 memandu tanpa topi keledar......!! Kejadahnye....aku bawak kereta, bilamasa naik kereta kena pakai topi keledar ni....hampeh!! Dah la tu, kat Setiu lak tu....apa dah jadi dgn negara kita ni....? Cemana no kereta aku bleh ada mamat bawak motor kat Setiu nu.... guaner ni.....? Pening aku...esok terpaksa lah pergi buat police report...kalau nak tak pasal kena bayar saman org tu...

yang heran tu...polis tahan mamat ni tak tgk road tax dier ker...kalau la plate number bleh tipu...takkan road tax bleh tiru gak...isk canggeh orang terengganu ni...berani lak tu pakai plate number KL....

Nak pegi balai buat report, kena lah gak bayar sikit saman yg ader tu...iskkk....duit lagi....argh....baru jer beli pampers anak tadik.....hampes..

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home